- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Calogero #5078 üzenetére
Dehogynem. Amikor próbálsz belépni helperrel, akkor kiír valami hiba üzit, hogy nem tud bejelentkezni. Na, ilyenkor véletlen sem szabad még egyszer rákattintani a "Belépés" gombra. Gyorsan meg kell próbálni böngészőből belépni.
Vagy csak nekem volt eddig szerencsém. Bár én nem automatizálok, csak aratásra, és átrendezésre használom.
Azért valóban elég gáz lenne több száz fát kattintgatva leszüretelni, aztán kattintgatva lebontani, aztán megint egyesével kirakni az 1x1 területeket, majd végigvetni, és végiglocsolni. Kínlódj egy órát, míg átrendezed? Ez lenne a játék?
Mert ugye hiába veszel FA-at pénzért, és azon munkásokat, a területrendezés azokkal sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged