Új hozzászólás Aktív témák

• Đusty

addikt

válasz maszi99 #345 üzenetére

Ne tartsd vissza magad, nyugodtan vedd meg minden percét megéri. Pedig engem a kor egyáltalán nem vonzott, nem is gondoltam volna, hogy ebből ki lehet hozni bármit is. És far cry rajongó sem voltam az elsőt 15 perc után abbahagytam a másodiknál a főküldit nyomtam végig a 3-tól pedig már 100% az összes ezek tényleg tanulnak az előző részek hibáiból és egyre jobb lesz :). Szóval ez egy ritka érdekes jó, kevés bugos játékra sikerült, néha káromkodó, néha belefeledkező, néha csak gyönyörködő élvezetes játékélményt adó alkotás. A 100% nagyjából 50 órámba tellett és nagyon sajnálom, hogy vége lett. Az egyetlen küldetéses dlc viszont elég "dlc"-sre nekem gagyira sikerült, az nem nagy szám. DLC-ben eddig sem jeleskedett ez a sorozat talán az előző rész yetise volt valamirevaló. Szóval ez magasra tette a mércét (nekem a tornyok kicsit hiányoztak) és nagyon remélem, hogy lesz folytatásuk.
    A scifi világába nem tudnám elképzelni ezt a sorozatot és nem is szeretem de ezeknek lehet még az is összejönne :) .

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés