- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
2 évig játszottam 1 online játékkal most befejezem mert lassan túlnő az életemen.
Visszatérek a lemezes kézzelfogható 1 személyes (esetleg csoportos) játékokhoz amit akkor veszek elő, és ott folytatom ahol épp abbahagytam amikor épp időm van rá....
Witcherrel elvagyok de keresni akartam 1 igazán kedvemre a valót, és ez a témakör (idő) régen is vonzott...
Csak soha nem volt olyan az egész amilyen nekem tetszett volna igazán...
Néhány bemutatót, trailert megnézve igen látványos , és jól felépített a gamepod leírása alapján (ajánlják) a műfaj kedvelőinek.
Nincs még nagyon végignyálazgatni itt az összes hozzászólást... de kíváncsi lennék a személyes véleményetekre... ezzel csak úgy is fanatikusok játszanak, és ínyencek... bár előfordulhatnak olyanok is akik csak kipróbálták "lesz ami lesz" és megragadta őket a téma, játék .
Előre is köszönöm a visszajelzéseket... nem kell spórolni se a pozitív se a negatív dolgokkal sem...
Semmi nem lehet tökéletes....
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Exkluzív órák
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest