- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maotun
őstag
a szuper medvét, kardfogút, farkast hol keresem? már csak őket kéne szelídíteni

-
FaTHI
őstag
Én olyan 10pár % nál, de csak ez farkasom van. "kilockoltam" a jaguárokat vagy miket, de nem tudom hogyan lehet előcsalni, megszerezni őket társnak. valami ötlet?
-
Na ki hány %-ig jutott?
-
Grafirka
őstag
Abszolut megertem hogy az allatokert nyaggat
. Fiammal naponta "vadaszunk" Olyankor szandekosan nem foglakozom a questekkel, hogy ne az legyen a fo atrakcio, hogy nez ki az udam , landzsaval a fejeben
de barangolni vadaszgatni es nyersanyagokat szedni tokeletes. Igy is van eleg izgalom ha egyik masik vadallat megtamad.Nagyon orvendek , hogy megszuletett egy ilyen jatek mert ez megemeli a mercet es gondolom a tobbi fejlesztonek is erdekeben all majd valami ujat kitalalni es nem csak a bejaratott semakat ismetelgetni.
-
vendingo
veterán
-
Nissifer
tag
Így kell ezt!

Én alapból hard-on kezdtem.
-
FaTHI
őstag
Honnan látom melyik a fő küldetés? Most kezdtem 1 órája, de van a térképen sok minden, de hogy melyik a fő küldetés azt nem vélem felfedezni!
-
Đusty
addikt
-
Nekem még a 40%-ot se sikerült elérni, pedig kipucoltam a mapot, összes tábor, összes küldetés és mellékküldetés, craftok, tábor fullos, stb. Mi kell ebben a 100%-hoz csinálni?
Vicc..Egyedül a rejtett táskákat nem szedtem fel, de egyrészt kb. semmi nincs bennük (és nem is kell már ezen a szinten az anyag), másrészt ha tényleg ez adja a teljesítésben a nagy százalékot, akkor nagyon hülyén/aránytalanul van megcsinálva.
-
Maotun
őstag
válasz
vendingo
üzenetére
nem kell a bagoly , mamuttal belovagol hátáról nyilaz "F"bill aprít mamut ha kidől , bemegyünk egy kunyhóba eszünk pihizünk hívjuk a kardfogút a maradékra ,
nekem ez a stratégia bejött
trombitálhat aki akar
48 évem alatt a csengős mozdonyt, és a búgócsigát is lekörözte ez a játék
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hogy nem vagy BeastMaster.

-
A fegyver választó menüben kb. 7 óránál van a bait (csali), amit húsból tudsz csinálni, majd amikor látsz egy medvét, odadobod elé és amikor eszi, közel mész hozzá és az action gombbal lehet megszelídíteni. De ezt is csak akkor, ha már feloldottad a medvét, mint megszelídíthető állat, az elején még nem lehet pl.
A skill menü jobb felső részén vannak asszem az ilyen állatokra vonatkozó skillek, ott tudod egy idő után feloldani.
-
Đusty
addikt
Na akkor újra hátha valaki gyűjtöget is mia ... kell csinálni a festmény előtt ahol van egy véres placli is? És hogy kell medvét szelidíteni?
-
válasz
antikomcsi
üzenetére
Tökmindegy de szórakoztató, először csak lesel hogy mi ez a hülyeség utána meg élvezed hogy van ilyen.
-
válasz
antikomcsi
üzenetére
Igen, de hát nyilván azért játszunk, Diabloval, Warcrafttal, Haloval, Doommal, Metal Gearrel, Witcherrel mert ezek mind ultrarealisztikuasak?
Nem. Azért mert jó velük játszani. -
Én 1x mindig csinálok egy riadót, hogy legyen izgalom, majd szintén trombitás szűrés illetve fix trombiták iktatása aztán mehet a bunyó

-
válasz
antikomcsi
üzenetére
A bagoly a legjobb, baromi sokat segít bázisok elfoglalásánál.
Kb. a fele ellenséget ki lehet nyírni, még mielőtt bármit is csinálnál, vagy észrevennének. Amúgy tényleg faszság.. 
-
antikomcsi
veterán
Felraktam én is a játékot, de egy-két dolog nekem kicsit sok.
Akár milyen szuper állatszelídítő is vagyok elég túlzó, hogy a bagoly bejelöli az ellenfeleket, mitöbb különféle "bombákat" dob rájuk.
Ez elmenne egy modern változatban egy drónnal, de ebből kihagytam volna. Amúgy jópofa meg minden, meg tetszik is a lehetőség, és használni is szoktam, de akkor sem tettem volna bele.
-
Đusty
addikt
A festményeknél mit kell csinálni? 1-2 szer sikerült valahogy megnéznem de már nem ad be semmit hiába nyomok akármit ott van előttem és marad a kék jelzés nem tűnik el. Ez a gyűjtögetősdit szokásosan túltervezték az agyamra megy.
-
-
válasz
vendingo
üzenetére
Semmi stáblista, meg ilyenek? Mert semmi nem jelezte, hogy vége lenne a játéknak. Simán ment tovább, mint egy szimpla küldetést csináltam volna meg.
Én szerintem még a 40%-ot se értem el, pedig a venja küldetések nagy része is megvan, nem tudom mi kell a 100%-hoz, elég bullshit szaga van. Valószínűleg az már a fejbe lövöd magad kategória, ott már annyira ismétlődő.
-
Miutál legyőztem mindkét főellenséget még lesz küldetés? Azóta csináltam pár kérdőjeles küldetést, de nem jelenik meg semmi. Már kezd eléggé ismétlődő lenni a játék, kb. 20 órám van benne, elég rendesen kipucoltam a mapot (kivéve a havas részeket, azoknak utálom a hangulatát
). Néhány skill kivételével minden megvan, összes craft, összes építkezés. -
Gainka
őstag
Meg szeretnék nézni 1-2 game play videót you tubon a játékról, és akármelyikre kattintok oda van biggyesztve a feje, annak aki felvette hogy játszik. Nem értem én ezt. Én nem vagyok kíváncsi sem a dumájukra sem a fejükre....

-
vendingo
veterán
válasz
Grafirka
üzenetére
Én nem értem miért ekkora probléma pont az a barlang.
Ha nem küldeihez kell, akkor hanyagold, van 100 másik barlang amit felderíthetsz. Ha már mind megvan, akkor térj vissza a problémáshoz és próbáld több helyről a bejutást. Kár napokat pazarolni erre a dologra, kétlem, hogy pár állatbőrnél több lenne benn. -
Na, túl vagyok a 25.-ik óra játékidőn, szépen komótosan így vagyok 48%-nál.
Rare Batefish bőrt hol lehet szerválni? Levadásztam már 40 halat egyik se az volt
, ez kéne egy építéshez... -
Grafirka
őstag
Ronkokkel , fatorzsekkel eltorlaszolt barlangba mikent lehet bejutni? Tuz nem megoldas.
-
A harmadik rész üditően új volt. A negyedikben már nem láttam annyi lehetőséget, azt nem is fejeztem be. Meguntam.
De a primal nekem meghozta az áttörést. Élvezet barangolni orosban. Nyilván megvannak a maga hiányosságai, de egész jót tett a sorozatnak a váltás.
Nekem nem hiányoznak a lőfegyverek, bár előttem említették a fáramászást. Az érdekes eleme lehetett volna a játéknak. Meglátjuk a következő rész milyen lesz. -
Dragon27
senior tag
Mi leget a gond

A játék néha befagyott,. de mostanra szinte nem tudok vele játszani. Szerintem a VGA leáll mert a monitor jelez hogy nincs szignál
durva restart ,.... próbáltam a beállításokkal variálni de semmi változás ... ha a beállítást ultrára teszem Full HD-ba a benchmark: minimum FPS 31,átlag 39, max45, pont:2206
De játék alatt maradok Normálon
i5-6600K,R9 380,RAM4x8GB ,. táp FSP hyper m 600A többi játékkal nincs gond csak ezzel,.. Crimson Edition 16.3 Hotfix is kipróbáltam hátha segít

-
Grafirka
őstag
Faramaszast en is hianyolom. Ez az a jatek, ahol nagyon lehetne hasznalni, nem beszelve arrol, hogy az egyik legtermeszetesebb strategia . Igy neha a szakadekba vetem magam ha rohan utannam egy medve es nics mar dardam . De mindent felreteve , nagyon tetszik , valoban zsenialis hangulata van a jateknak

-
Nissifer
tag
Irdatlan sok lehetőség van ebben a játékban, amelyek jelenleg nincsenek kiaknázva. Minimális támogatással a közösség ontaná magából a jobbnál-jobb mod-okat. Azonban lássuk be az előző részek alapján semmiféle ilyen irányú késztetés nincs a játékfejlesztőkben. Abból kell majd megélnünk, amit a DLC-kben csöpögtetnek nekünk. Ám ettől függetlenül örülök annak, hogy neked is kattog agyad azon, mit lehetne még belevinni a játékba.

-
Maotun
őstag
válasz
vendingo
üzenetére
azt vadállatok elöl menekülni , felderíteni a terepet, gyümölcsöt szedni, stb reálisabb mint bagolyként repülni, meg kardfogú tigrisen lovagolni, DE félre ne érts ez csak egy szalmaszál amibe belekötök a játék az utóbbi évek legnagyobb durranása, nem tudom abbahagyni ha belekezdek 3-4 5 órát biztos tolom, rég kötött le játék ennyire.
-
Hogyne lettek volna gyakorlatilag az emberek miatt pusztultak ki, most az hogy levadászták őket vagy a másik verzió a hiperjárvány elmélet történt meg azon még megy a veszekedés a tudósok között. A gyors és nagymértékű felmelegedés amivel régen magyarázták már sok tudós számára elfogadhatatlan.
Wikipédia:
"Ezen elmélet szerint a mamutok kihalásáért a pleisztocén végére már Eurázsiában és Amerikában megjelent modern ember túlzott vadászata a felelős. Az elmélet szerint a fejlett vadásztechnikával (íj, lándzsa, dárdavető – gondoljunk a barlangrajzokra) rendelkező pleisztocén kori ember a földrajzi terjeszkedése során olyan, addig viszonylag elszigetelt területekre jutott el, amelyek állatvilága teljesen védtelen volt egy újfajta „ragadozóval” szemben."
-
savior
őstag
Tudtommal amikor a mamutok eltek, akkor meg nem voltak emberek.
-
Nissifer
tag
válasz
vendingo
üzenetére
Bezony.
Kiegészítem ezt a taktikát: Settenkedés, betegelés egyesével, headshot. Ha észrevesznek, akkor fuuuutááááááás (cikk-cakkban, tereptárgyak fedezékében) !!!!! Így elhalálozás (és állat segítők nélkül) könnyedén szét lehet szedni bármekkora társaságot. Opcionálisan lehet használni a kődobálást is lopakodás közben figyelemelterelésre, ám nekem erre még nem volt szükségem. Sikerült mindenkit szépen hátulról, fél-oldalról becserkésznem. 
-
válasz
vendingo
üzenetére
Nálam minden vaddal elsétálgatok a területeken támadások nélkül.
Most viszont elakadtam. Valami bázisformának ugrottam neki 3x vagy 1,5 órám ment el, de nem tudom bevenni olyan combosak. Igazából nem is foglalós mert tábortűz nincs, és egy ősemberfejes ikon van a térképen, illetve egy törzsemből lévő emberke be van zárva egy fából készült kenelbe
. Fogalmam sincs mit kéne csinálni, utoljára pont az utolsó védő gyalult le. -
theroland
újonc
Üdv!
A korábbi bénázásaink után most végre élesben megy az oldalunk. [link]
Minden érdeklődőt szeretettel várunk. -
Maotun
őstag
Egyet nem értek miért nem lehet fára mászni? alap képesség volt nem 10000 hanem 100000 éve is.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 9000 / 12300 / 13200 expo)
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Sony PS4 slim 500gb + (játékokkal )
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB Founders Edition Garanciával!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

de nagyon sok helyen lehetnek, de más már úgy sincs, túrázgatok 
A jószágoknál bele-bele lehet futni a rare változatokba, ott kell keresni ahol a többit.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Fiammal naponta "vadaszunk" Olyankor szandekosan nem foglakozom a questekkel, hogy ne az legyen a fo atrakcio, hogy nez ki az udam , landzsaval a fejeben
nekem ez a stratégia bejött
mit rontottam el?