- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, a kedvenc karakterem. Egy zseni, és nagyon jól csinálja.

Valaki tudja hogyan lehet átmenni Udam-hoz a barlang folyosón, hogy ne pereceljek meg a zöldes színű felhőben?
-
Sirandrish
legenda
Úgy látom a Wenjak között is vannak okosok...
Ez az Urki pl kifejezetten eszesnek tűnik
-
szasanyi
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Külön lehet, éppen ezért mondtam.
-
szasanyi
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gondoltam hátha ő is játszana a te accountoddal, miközben esetleg te is játszol.

-
szasanyi
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, de nem azonos időben (nem egyszerre).
-
Sirandrish
legenda
Uplayt lehet két gépen is használni?
Tehát itthon használom, aztán ha elutazom unokatesómhoz pl, akkor meg tudom neki mutatni a Primalt a saját gépén az én accommal? -
Gaboman
nagyúr
Ma feltettem az FC4-et, meglepődve tapasztalom hogy mennyivel gyengébb grafikára mini a Primal, ráadásul sokkal kevésbé van jól optimizálva.
Ugyanazon beállításokkal sokkal gyengébb FPS-t produkál olyan helyeken ahol sok az effektus vagy az építmény, csata.
Valahogy a Primalt nagyon jól belőtték, folyamatosabb a képmozgás is a, ómódinak tűnik mellette a 4. -
Gaboman
nagyúr
Ott a Fraps, azzal is lehet képmentést csinálni de akár videó felvételt is vagy Benchmarkot.
-
orc88
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Dehogy nincs screenshot lehetőség... Uplay-ben van alapból. Ha jól rémlik F12 az alapértelmezett.
-
szasanyi
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
A sátor bejárata mellett van vmi "oltár szerűség" az előtt tudsz fejleszteni. Képmentés nincs, csak AB segítségével (vagy más esetleg, ami játék közben alkalmas arra).
-
Sirandrish
legenda
Hogy tudom a bázist fejleszteni? Rámegyek a csajszira..látszólag minden nyersanyag megvan, de mégsem történik semmi. Hja és hogy tudok képmentést csinálni? A paint tök fekete képeket lát csak..
-
orc88
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs semmilyen multi

-
szasanyi
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt most találtam.

-
Sirandrish
legenda
Nem kellett 5é, me biztos olcsóbb lesz. Nem kellett 7é, me black fridayon biztos olcsóbb lesz...
Szóval ma megvettem 8é
-
Gaboman
nagyúr
-
szasanyi
félisten
Semmi akadálya, csak azt mond meg: a játékban hogyan tudok képernyőmentést csinálni?
MOD - a gond az, hogy a min. FPS számít inkább mert azt látni amikor leesik odáig. Az én szemem erre érzékeny, ezért azonnal észreveszem és engem zavar. Persze azért az sem mind1 hányszor fordul elő olyan.
-
Darabokra
senior tag
hát nálam megy, talán azért mert pár effekt ki van kapcsolva. De ha van Benchmark lehetőség a játékban, teszek fel a kedvetekért este.
-
Darabokra
senior tag
Nem tudom, mert az nélkül nem is próbáltam.. Igazából csak tippeltem a 35-40 fps-t, mert elég szépen fut a játék, 30 tuti van.
Mondjuk VSync, Motion Blur, Anti-Aliasing off
Ezzel együtt kaptam a gamet uplay en amikor beírtam a kódot, és fel is rakta automatikusan, én meg bekapcsoltam settings-ben. -
szasanyi
félisten
AQUA blekhét, tessék FC Primal [link]

-
Gaboman
nagyúr
Küldetés formájában meg kell keresned a sámánt, ha megvan előbb a bagolyt kapod meg.
Utána skill menüben a sámán alatt bejelölöd az állatok megszelídítését, azt is csak fokozatosan lehet, attól függ mennyi pontot szedtél össze.
Aztán ha megvan a vadászcsajszi is utána tudod majd a három nagyvadat levadászni és magad mellé állítani. -
Darabokra
senior tag
Nemrég vettem meg a játékot, egyelőre nagyon bejön
viszont nem tudom, hogy kell állatokat szelidíteni. Valaki segítene? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos felnyomták az árát rendesen!

-
szasanyi
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy UBI akció miatt volt annyi, aminek vége. BF... most komolyan? Ez nem Amerika, itt nincsenek csodák.
Láttad a mai BF készlete / árakat? 75%-ban átlagos akció, a 25% meg vagy pont kell neked (ha van még) vagy nem. -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Bizony, az előzetes bemutatón nagyon sokan megszólták hogy unalmas lesz, számomra pedig pont fordított helyzet alakult ki.
Az egyik legjobb, magával ragadóbb FC játék, talán a FC4 ami ezt a szintet hozza, talán.
Igaz itt az állatok megszelídítése még rádob élményben egy lapáttal, az hogy tényleg nem egyszerű nehezebb szinten az őskori fegyverekkel harcolni.
Igazi vádászélményt nyújt a játék! -
szasanyi
félisten
Meg is lett! Azt hitte Udam vagyok az idióta, és miután beleestem a verembe le is hugyozott az ökörborjú.
Aztán rájött, hogy én nem az vagyok, és a szagomról Piss man-nek hívott. Köcsög... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont így sok lehetőség nyílik meg, mert a mászóeszköz nélkül sok helyre fel-, vagy be sem jutottam. -
szasanyi
félisten
Ki fog levizelni, mikor, és hol? Már nagyon várom...
... kellene az a szerkó. -
Gaboman
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Sajnos most hirtelen nem jut eszembe melyik küldetés volt az.
Azt tudom hogy UII kap el és tőlük kell kiszabadulnom, elveszik a hátizsákod és a fegyvereid, vissza kell szerezned őket.
Azért kell a sztorit is folyamatosan folytatni mert ha csak keresgélsz ilyen küldetésekre nem érsz el. -
szasanyi
félisten
Nem emlékszek melyik küldetés során volt ez?
MOD - asszem ez az alap térkép.
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Sikerült feltenned a Ultra csomagot?
Én újra kezdtem Experten a játékot, valahogy ez jobban leköt mint a Blood Dragon.
Az igazi kihívás a túlélés mód lenne de ott nincs térkép sem, ekkora terepen az életben nem találnám meg a küldetéseket.
Eme móddal bőven 100 óra felett lenne, ha nem keveset mondok. -
szasanyi
félisten
No, megjött brutálka folytatódhat a játék!

-
Gaboman
nagyúr
Letöltöttem a hivatalos oldalról az ingyenes FC3 Blood Dragont, vigaszul arra hogy végigvittem a Primalt.
Eme játékról is nagyon jó dolgokat írtak, kíváncsi vagyok rá, még nem játszottam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

No offense de érted...
viszont nem tudom, hogy kell állatokat szelidíteni. Valaki segítene?
) de az orszarvú legázol mint a gyorsvonat.