Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ez a rangokra való utalgatás vmi. rejtett komplexus? Azt ne itt teregesd ki, vannak erre szakemberek.
Lehet újdonság számodra, de nem mindenki ugyanakkor regisztrált amikor te........Kínos ez a rengeteg nyavajgás, amit egy játékkal összefüggésben művelsz. Meg sem próbálod megérteni a másikat, hanem az egomán ködödön át nem látva papagáj módjára ismételgeted ugyanazt.
Értsd már meg, hogy ez a rengeteg általad feleslegesnek ítélt dolog a játékban egyeseket szórakoztat és csak magadat nevetteted ki, ha ezért folyamatosan ubizol és agyérgörcsöt kapsz.Én 98%-on vagyok a játékban, egy trófeányira a platinától és mivel ezt csak a következő két hétben tudom megszerezni, mert akkor válik elérhetővé így máris hiányzik. Kb. annyira, hogy leszedtem a New Dawnt és ott is elkezdtem pár hiányzó trófeát begyűjteni, mert szórakoztat, kikapcsol.
Szóval sokadjára is értjük, hogy neked mennyire felesleges egy ow game által nyújtott megannyi lehetőség, de ha ez így van, akkor próbálj már meg a játék azon részére koncentrálni, ami örömöt nyújt számodra, mert eddig úgy tűnt, hogy vki fegyvert tart a fejedhez, hogy minden collectiblest összegyűjts.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Ford topik
- Brave
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest