Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz NvidiaRTX #304 üzenetére

Ez a rangokra való utalgatás vmi. rejtett komplexus? Azt ne itt teregesd ki, vannak erre szakemberek.
    Lehet újdonság számodra, de nem mindenki ugyanakkor regisztrált amikor te........

Kínos ez a rengeteg nyavajgás, amit egy játékkal összefüggésben művelsz. Meg sem próbálod megérteni a másikat, hanem az egomán ködödön át nem látva papagáj módjára ismételgeted ugyanazt.
    Értsd már meg, hogy ez a rengeteg általad feleslegesnek ítélt dolog a játékban egyeseket szórakoztat és csak magadat nevetteted ki, ha ezért folyamatosan ubizol és agyérgörcsöt kapsz.

Én 98%-on vagyok a játékban, egy trófeányira a platinától és mivel ezt csak a következő két hétben tudom megszerezni, mert akkor válik elérhetővé így máris hiányzik. Kb. annyira, hogy leszedtem a New Dawnt és ott is elkezdtem pár hiányzó trófeát begyűjteni, mert szórakoztat, kikapcsol.

Szóval sokadjára is értjük, hogy neked mennyire felesleges egy ow game által nyújtott megannyi lehetőség, de ha ez így van, akkor próbálj már meg a játék azon részére koncentrálni, ami örömöt nyújt számodra, mert eddig úgy tűnt, hogy vki fegyvert tart a fejedhez, hogy minden collectiblest összegyűjts.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés