Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NvidiaRTX

őstag

válasz S e t h #296 üzenetére

Mivel látom még mindig nem érted a lényegét az irományomnak megpróbálom elmagyarázni még egyszer utoljára, hogy mi a különbség gyűjtögetés és gyűjtögetés között. (aszinné az ember egy tapasztalt nagyúr már ismeri a dörgést de áhh a rang PH-n csak azt mutatja mennyi szabadideje van valakinek fórumozni)

Naszóval adott egy Open World game tele lootolható dologgal.
    Elkezdem a játékot és nyilván az a célom mint minden pléjernek fejlődni, erősebbnek lenni.
    Ha a játék olyan tipusú ahol elengedhetetlen a loot (RDR2?) akkor ezt a sémát kell követni gyűjtögetni kell.
    Oké meg is teszem, ahogy a FC-ba is megtettem DE elértem egy olyan pontra, hogy na most fullos vagyok meg van a 3db fegyóm amit használok és a ruha is.
    Akkor innentől fogva SZÁMOMRA teljesen felesleges további 10 órát gyűjtögetéssel tölteni csak azért, hogy elmondjam milyen hosszú volt a game vagy, hogy bebeeee nekem 365 curcuitboard-om van neked meg csak 189 az iventoridba.

Tehát van a fejlődéshez használt gyűjtögetés és van az idő pocsékoló gyűjtögetés.

Én az utóbbit emeltem ki a FC6 esetében hogy annyi cuccot ad a game meg a Bandidos már a játék felénél, hogy feleslegessé válik a további láda nyitogatás.

De csak hogy tudd, több ezer óra MMO-zás után ami a legtöbb esetben farmolás volt nekem nem kell elmondani milyen a gyűjtögetés egy játékban. :B
    Volt hogy több óran keresztül egyhelyben farmultunk a klánnal hogy kiessen a kellő material a kraftoláshoz.
    Ezért is írtam fentebb a barátunknak, hogy fogalma sincsen arról ki mennyit és mivel géjmelt az évek során.

Remélem kielégített a válaszom és ezúttal meg is érted, ha nem akkor sajnálom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés