- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
pandras83
üzenetére
Szokásomhoz híven feszegetem a húrt, nekiálltam gengszterkedni a lopott helikopterrel, majd perc után kigördült a fák közül sumákul egy tank és úgy telibe vert, hogy csak lestem... esélyem nem volt még kiugrani sem.

Bemerészkedtem próbaképp egy nálam jóval fejlettebb bázisra, megbújtam egy szobában, hogy majd egyesével lesuhintom őket...ahapersze, a riadóig még óvatoskodva jöttek be, utána viszont már rohanva és mindkét ajtón egyszerre...na ennyi volt.
Úgyhogy rosszabbak semmiképp se lettek a srácok és bizony tudnak meglepetést okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest