- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt

Az elefántokat nagyon szeretem, bár "kicsit" irreális, hiszen olyan pajkosak veled, mint egy kiskutya 
Ölni nem öltem, igaz van 2 elefántbőröm (bár lehet feleslegesen raktam el, mindegy, kitudja), de azokat úgy szedtem össze, hogy a csatában elhullottak
Amúgy nagyot lehet aprítani az elefántokkal, igazi boss az ember a hátukon
10-15 embert simán meglehet vele ölni, valamint pl a medvébe is kétszer elég beleöklendeznie és cső
A rhino-val még nem próbáltam, de nem is merem..
Azokat ha meglátom inkább arrébb megyek, szerencsére szükség esetén van elefántölő puskám, amivel csak egy golyó. (ez már amúgy egyszer jól is jött).Egyébként a skillekhez hozzászólva, van itt olyan aki pl csak a tigris vagy elefánt oldalt csinálja? Mert én egyenletesen a kettőt, már 2-2 oszlop kész van és még mindig csak 17.5%-nál járok kb. Nekem személy szerint eszembe sem jutott, hogy csak az egyik oldalt fejlesszem, bár így őszintén szólva és jobban belegondolva egyáltalán nem hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest