- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Persze, működött a cf, csak az egyik kártya nem dolgozott. Az akadásokat pedig úgy lehetett megszüntetni, hogy kikapcsoltuk a multigpu-t.
Most már nem kell kikapcsolni a multi gpu-t, de a játékon belül nem megy a második kártya, csak 300MHz-en elvan úgy magával, és nem dolgozik semmit.
6950CF-em volt, de akkor tele lett a hócipőm vele, lecseréltem őket egy GTX-re, és játszottam, ahogy bírta az 1 darab. Nem volt minden maxon, dehát ennyit tudott egy kártya.
Aztán jött megint a bullshit, ahogy fórumtársunk fogalmazott, és beismerem, bár ciki, hogy bedőltem neki, és 280X CF-re álltam át.
Mint kiderült, hiába, mert a FC3-nál mehetek vele a sóhivatalba. Igen, más játékokban jól muzsikál, de szerintem ez nem vigasztalja azokat, akik ennyit költenek hardverre, és pont abban az egy játékban nem működik, amiben szeretné használni.
Tuti, hogy ez volt az utolsó CF konfigom, most már tényleg elég belőle.
Új hozzászólás Aktív témák

- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Trollok komolyan
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest