- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Eléggé a játék elején tartok, de kezd elmenni a kedvem tőle.
A hangulat eléggé el van találva, de sok kis idegesítő dolog van, ami megöli az egészet.
Először egy mobil tornyot találtam, amin egy szép kis doboz villog, persze semmit nem lehet vele kezdeni.
Aztán egy guard post-ig jutottam. Már az elején írta, hogy scout-olni kell, nosza pásztáztam a távcsővel a helyet, de sehol sem volt hajlandó bezöldülni a keret, bemasíroztam, végeztem a helyőrséggel, körbenéztem, talán két pisztoly lőszert ha találtam természetesen unlockolni nem tudtam.
Mivel legnehezebb fokozaton játszom, amiatt nem emelek szót, hogy néha valaki fél kilométerről lelő. De az ilyen pici bosszantó dolgok, amik megölik az egyébként gördülékenynek ígérkező játékot, nagyon lohasztóak
Új hozzászólás Aktív témák

- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest