Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
ha jól emlékszem ugyanezt csinálta az nvidia a crysis idején..napi szinte dobták ki a Crysisre "optimalizált" drivereket holott annyit csináltak hogy driveresen lebutitották a grafikát..mindenki örült a naponta történő fps növekedésnek aztán kiderült a bibi..ugyanezt csinálja az ATI ha jól értem..kivesz egy picit innen onnan aztán lazáskodik hogy szerzett a híveinek +2fps-t
-
Dashes
őstag
Ebben a cikben található egy link ami a legújabb hotfixhez vezet, a cikkben azt írják, hogy eltűnnek a kövek, de fps növekedés figyelhető meg.
[Ebben a cikkben már azt írják, hogy az új hotfix(71310) visszahozza az eltűnt köveket..., az fps pedig csökkent.
Közben az AMD mindkét hotfix esetén csak teljesítmény javulást említ.
Szvsz az első cikkben az első hotfixet tesztelték, kicsit későn( a második hotfix megjelenésekor), rossz liket szúrtak be, a többi oldal pedig sikeresen lemásolta az egészet. -
Sirandrish
legenda
amugy azt nemtuod véletlenü hogy csak arany ak van benne? esetleg más fegyo is van ami arany?
Jah és te elég sokat olvasgatsz neten...nem találtál rá valami utalást hogy unlockol-e bármit ha megvan az összes Guard Post vagy az összes gyémánt?
csak mert statisztika nem irja..aztán ha még nemis unlockol akkor minek?
érdekelne mivel már a Guard Postom kb 30/57en van

-
Pala
veterán
Igazán jól esik, hogy a fejlesztők egy egész települést neveztek el rólam a játékban.

Már csak ezért is nekiálltam és újra feltettem a játékot, pedig néhány napja egy röpke másfél óra után töröltem, mert nem jött be.
Most azonban megváltozott a véleményem. Kicsit jobban belemélyedtem és így már egyáltalán nem olyan rossz, mint azt elsőre gondoltam. -
athomi
veterán
ezen a térképen láthatod egy pezsgőspohárral jelölve (Pala-tól délre)
-
Froclee
őstag
-
-
Sirandrish
legenda
hol látod te hogy "megjelent"?
Feka #1495: Nemtudom a NYEVnél mivolt de nálunk Senki se nevetett ki!!!..nem tudom miről beszélsz de megint odáig jutunk hogy lenézed a másikat...ki "zombl" egésznap ezzel? annyi van hogy mi esténként erre jövünk össze nem Crysis MP-re vagy akármi más gamera...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mazda topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Proxmox VE
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

. A HOC-on pedig nem olvastam végig a cikket, tehát a többi oldal jól írja.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

2008-ban azért kicsit többet várnék mint hogy levágják a kép alsó+felső részét