Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Két év múltán előszedtem újra. Múltkor simán használtam 64 bites Win Prof alatt, ezúttal szintén azalatt futtatva óriásiakat szoptam.
Leírom a megoldást, hátha más is játszana még vele. Nem mindegy, hogy a Far Cry Configuratort és a Far Cry-t rendszergazdaként indítjuk vagy nem. Ha nem rendszergazdaként futnak, akkor a játék system.cfg beállításai a \Far Cry\Bin32\ mappába jönnek létre, ellenkező esetben a \Far Cry\ mappába. Már itt lehet vele szívni. A másik, hogy a Lightning Qualityt max. Highra szabad tenni, Very Highnál be sem tölt a játék. Elvileg Very Highnál a SM3 kapcsolódik be HDR-rel, ezt lehet a videókártya drivere nem fogja szeretni. Minden más grafikus opciót Very Highra lehet tenni, a Water Options-nél van Ultra High is, az is működik.
Fontos, hogy fent legyen vagy az 1.4-es patch, vagy a 64 bites patch. Vagy-vagy, az egyik üti a másikat. Én az 1.4-essel szoktam játszani, de lehet most végigtolom utána 64 bitessel is utána. Ezzel most sem volt gond.
Viszont az msvcp71.dll-t és msvcr71.dll fájlokat most is hiányolta. Erre elvileg az MS Visual C++ Redistributable csomagot kell feltelepíteni, régen ez meg is oldotta, de már nem emlékszem, hogy a 2003, 2005, 2008, 2010, 2015 közül melyik verzió működik, a 2010 rémlik régről. Elvileg a 32 bites kell a játéknak (hacsak a 64 bites patch fent nincs), de nekem most semmi nem működött, mindegy hány bites és hányas évi csomagot tettem fel, továbbra is hiányolta a dll-eket. Végül csak úgy tudtam megoldani, hogy letöltöttem a dll-eket egy dll-es site-ról. Eléggé gányolás, de másképp már a telepítő sem indult el, nem hogy a játék.
Nagyon régi játék, nagyon sok szívás van vele már modern OS alatt. Linux alatt Wine-nal is szépen ment régen, de akkor is csak úgy, hogy a Wine-t 32 bites emulációra kellett állítani, és a játék system.cfg-jében a rendermódot "Direct3D9"-ról "OpenGL"-re. Ez még a Wine 2.francemlékszikrá verziójával volt, a 3.x óta el sem indul a játék, mindegy mit hekkelek bele a system.cfg-be

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Filmvilág
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest