Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Hát igen az RNG az valamiért sosem favorizál.
Van még egy TSE .50 cal, eg TSE Gatling Gunom, (power armor, heavy gunner build) egyiket tradeltem más fegyverért, a másik meg kemény 18k kupakomba fájt de megérte. 
Szerintem a sima Scorchbeastek ellen bőven elég lesz a TSE, viszont legyártottam egy raktár lőszert az SBQ fightokra, bár mostanában elég jó random csapatok jönnek össze max 5 perc alatt leszedjük. Szerintem nerf után sem lesz 15 perc egy SBQ magas szintű emberekkel ha vannak egy tucatnyian.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van még egy TSE .50 cal, eg TSE Gatling Gunom, (power armor, heavy gunner build) egyiket tradeltem más fegyverért, a másik meg kemény 18k kupakomba fájt de megérte.