Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Nah akkor :
"Akkor amit én eddig gyüjtögettem (gold scrap ) nem jó semmire ?"
- A gold scrap egy material, a junk fülön található, craftoláshoz kell másra nem jó."Van máshol is kereskedó vagy csak a Vault 79-nél tudok vásárolni?"
- Terveket lehet venni a Vault 79-nél, és a Frakcióknál is, ha a hírnevedet napi questekkel megnöveled náluk.- Egy héten 1x (Kedden resetel) Smiley nevű NPC-nél max 300 Golden Bullion vásárolható 6000 Caps ellenében.
"Nekem ez most nem világos honnan szerzek új fizetőeszközt."
- Treasury Note: Eventekből, napi küldetésekből kaphatod, mindkét frakció központjában (Foundation, Core) átváltható Gold Bullion-ra. ( 1 TN 10db Goldot ér. )Terveket érdemes megnézni a neten, és csak azt megvenni ami a Buildedhez szükséges.
- Van fenn egy tonnányi videó arról, mihez mit érdemes."Nagy nehezen én is vettem egy olyan tervet de csináltam 3 fegyvert egymás után de csak az egyik lett 3 csillagos és azt se tudom tovább erősíteni ."
- Ha megvásároltad a Craft teljesen random. Lehet 1-2-3 csillag, és random effect.
Legedaryt" erősíteni" nem lehet. Addig és annyit craftolsz ameddig nem ad jobbat...
szerencse kérdése
"A sebzés meg 114 és 114 .Ha ez marad sebzés akkor nem érte meg a 750 aranyat
"
- A sebzés növeléséhez buildet kell építeni, az enyémet már linkeltem feljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Alienware 17r4 olvass
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

"