Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozo2001hu
tag
Sziasztok!
2018 decembere óta van meg a játék PC-re, kisebb nagyobb megszakításokkal játszok is vele. Rengeteg dolgot javítottak a játékban ezen időszak alatt, de azért még akad bőven hiba sajnos.
Az alábbi PC configon játszom:
i5-7500 CPU, 16GB DDR4 2400 RAM, MSI RX 470 8GB GAMING X VGA, 1TB HDD.Hülyén hangzik de mostanra jutottam el oda, hogy találtam egy olyan grafikai beállítás kombinációt, amellyel tűrhetően fut a játék (fullHD felbontáson javarészt 60fps-el), ezért írok ide hátha segítek ezzel másoknak is:
A Window mode maradjon Borderless Window, a preset legyen MEDIUM (a Fade csúszkák beállítása miatt) ezután kilép/belép.
Ezt követően a Quality beállítások mehetnek vissza HIGH-ra, a Shadow Distance pedig LOW-ra.
Valamiért egy idő után a VGA kártya ventillátorai extrém módon felpörögnek, ezért az MSI afterburner programban a ventillátorokat leszabályoztam 40%-ra, így halkabb a PC és nem melegszik túl a kártya sem.
Nem tudom másnak mi a tapasztalata, de sajnos ez a grafikus motor nagyon optimalizálatlan, kár mert maga a játék nem rossz szerintem.
Ha esetleg valaki szeretne játszani csapatban szívesen állok rendelkezésre (id: zozoquartz), az I Am Become Death küldetéshez jó lenne segítség, mert ez egyedül nehéz lesz úgy látom.
Jelenleg LEVEL 52 vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Nintendo Switch V2 - Dualboot - 32+128 Gb - OKOSÍTOTT
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest