- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
GypsFulvus2 #232 üzenetére
Az mondjuk sokat segítene, ha nem lenne ekkora a titkolózás, hanem közvetlenül a modder community közreműködésével készülne a játék, ahogy sok más project manapság....a Skyrimet is csak pár hónappal a megjelenés előtt jelentették be. Tudom hogy meglepetésnek szánják, de hát igazából nincs meglepetés, mindenki tudja hogy lesz TES VI, meg Fallout 5 is majd valamikor...
Mondjuk legalább annyival beljebb vagyunk, hogy mindkét sorozat híres a kiváló modolhatóságáról.
Mindenféle, esetlegesen a sztorira is kiható random eventek is elférnének a játékban, olyanok amelyekben ha akar akkor tevékenyen részt vehet a player. Ha nem, nem.
Ez a Fallout 3-ban olyan dolgokban merült ki, hogy néha bele lehetett szaladni egy csapat Brotherhood of Steel tagba, vagy slaverbe, stb.
De ezeknek a történéseknek nem volt igazi jelentőségük. -
gyimger
őstag
válasz
Rémlik is, hogy használtam az egyik ilyen modot.
MTC Wasteland Travelers, Crowded Wasteland, Populated Wasteland, stb. Ezek alapelve, hogy több AI-t dob a játéktérre, vagy a meglévőket utaztatja két pont között. De egyetértek, a negyedik részben mehetne magától is a dolog.
Ami engem bosszant, az az, hogy egy fosztogató-bázison tarkón lövök egy rosszfiút hangtompítóssal, a többiek meg csak átlépdelnek a hulláján. Úgy értem, feltűnhetne valakinek, hogy ott fekszik az egyikük.
Van pár ilyen apróság, amin lehetne csiszolni. A Hardcore módról annyit, hogy ha nincs alapból, moddolva lesz, mert ha jól láttam, a mechanika megvan hozzá. A lakosaid száma, élelem és vízforrás adata látszik az építkezésnél.
Még egy gondolat: animálva lesz az evés/ivás/ruházkodás? Vagy csak kattintás a Pip-Boyban? Oké, a Power armor-t leszámítva. -
Thodeus
aktív tag
válasz
Hardcore módot én is remélem, hogy tesznek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest