Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
"Figy ilyet honnan lehet beszerezni, hogy modern firearms.esp?"
"Bár bevallom őszinén, hogy egy igazi kemény shotgun az jó volna."
"Sajnos egyáltalán nem ez a mod volt ezerszer jobban nézett ki. Ilyet fel nem raknék azt viszont azonnal Arrül mi a véleményed arról a színes modról amit belinkeltem meg a fallout 4 enchansed color. AZ pld. Elég népszrű."
Top 5 ENB-ből három az övé, szóval nem mondanám, hogy népszerűtlen. Amiket te mutattál nekem az nagyon túlszaturált. Mellesleg ENB/Reshade nem okoz eltűnő textúrákat, szóval nem hiszem, hogy az lett volna a baj.
"Bocsánat a sok hszért egymnás után de ismét valami problémába ütköztem. Ha egy b. paraszt
az-az aranyos kis settler a város védelme miatt beszáll a legszebb power armoromba akkor hogy tudom onnan kiszedni???"Én úgy emlékszem, ha simán beszélsz vele akkor ki lehet belőle zavarni, de én abszolút nem használok PA-t úgyhogy felőlem vihetik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Vivobook X1504VA 15.6" FHD IPS i5-1334U 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az-az aranyos kis settler a város védelme miatt beszáll a legszebb power armoromba akkor hogy tudom onnan kiszedni???"