- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FST200
tag
válasz
mike1334
üzenetére
Én a New Vages Goty után kezdtem neki és nagyon adta ez a világ is ,igaz a párbeszédek/küldik lehetnének NW szintűek, de azért látszik a fejlődés a 3 hoz képest

olyan 20 óra játék után kapott el igazán a hangulat és azóta nagyon ráfüggtem ( most járok 45 óránál )DLC nél melyiket érdemes kipróbálni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Canon RF 50mm f/1.2 L USM - Újszerű - Garanciális
- Lenovo Thinkpad S1 YOGA 12.5" Touch- CORE I5 4300U - 4 db
- Dell Latitude 5590 15.6" - I7 8650U 1.90GHZ - 8 Gb- No hdd
- Apple Macbook AIR 7.2 13"3 - I5 5350U 1.8GHZ WCAM 8Gb - 256Gb
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest