- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snooker
üzenetére
Mások az igények. Itt az volt az igény hogy moddolható legyen ezért a sok éves motort használták ami már nagyon elavult ezért csunyácska a játék és nem is fut túl jól, cserébe aki a 10éves Obliviont tudta modolni annak ezzel se lesz gondja (nagy mod közösség van kb Oblivion óta az Elder Scrolls és a Fallout játékok mögött).
Ezzel 30+ FPS-el el tudsz lenni, egy multi orientált BF1nél igen hamar elfogyna szerintem a játékosok türelme fix 60FPS alatt, de sokaknak ugye az is kevés online multi FPShez
De a fix 60 még single fps-hez is elkell szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X220 12.5 HD Intel Core i5 2.5 8GB 250GB SSD + dokkoló
- iPhone 15 Plus 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4757
- SilentiumPC Armis AR5X TG RGB (Igény esetén táppal, vízhűtővel)
- Samsung Galaxy S25 512GB 3 év gyári garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium Karcmentes állapotban!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De a fix 60 még single fps-hez is elkell szerintem.