Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
Chabe89
üzenetére
Értem, ember, de elvből nem teszem.

Ti moddoljatok nyugodtan, én meg játszom alap állapotban a játékkal, ha meg nem tetszik, letörlöm...
De mint írtam, ettől a flickeringtől még teljesen játszható a játék, csak az az idegesítő, hogy sem a fejlesztő, sem az AMD nem képes megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgatós találkozó
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest