- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
faranus
aktív tag
Nekem is eltűnt a kis cuki, napokig olvasgattam a fórumokat hogy hol lehet. Aztán feladtam és rendeztem neki egy elég menő megemlékezést. Mindenkire elegáns ruhát adtam, kukorica pázsitot ültettem és tettem egy kutyaházat kilátással a hegyekre. Aztán játszottam tovább és egy fast travelnél egyszer csak megjelent a házában aludt. És most mindenki nagyon boldog

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- Eladó Akai MPK Mini MIDI controller
- Wacom DTU-1631 - Digitalizáló rajztábla - 15,6" HD - Több db
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest