Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz gyimger #3227 üzenetére

:R

Szerintem a power armor szintfüggő lootot mindenképp érdemes lenne megemliteni, mert egyesek (köztük én is :DDD ) hajlamosak lvl1-en elkezdni gyüjtögetni a power armorokat és akkor csak T45-öket találnak. LVL 13 körül kezdtem el találni T51-et, LVL 20 körül T60-at, és LVL26-28tól akad az ember X-01 -re. Lehet érdemes lenne még megemliteni hogy az Atomic Cats-nél a fusion core kilopásával kvázi már a játék elejlén lehet szerezni egy T60 páncélt, nyilván messze van a kezdő helytől, kalandos út lesz lvl1-en :DDD

Illetve a településekről is kéne egy rövidke is szösszenet szerintem, annyi pl hogy egy lakos 6 védelmet tud termelni vagy 6 kaját, fejenként 1 vizet és egy kaját fogyasztanak naponta valamint 1 ágy is kell nekik, illetve a nyersanyagot meg tudod osztani a településeid között a supply line-al. Illetve még a generátorra való bekötés ami rendszeresen felmerül itt.

Lehetne persze ezekről sokkal részletesebben irni de egy kis rövid irás ezekről szerintem mindenképpen kéne :)

Ha gondolod segitek szivesen megirni valamelyik részt.

Szerk. : na meg az interaktiv térképnek is helye lenne szerintem az összefoglalóban :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés