Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
gyimger
üzenetére

Szerintem a power armor szintfüggő lootot mindenképp érdemes lenne megemliteni, mert egyesek (köztük én is
) hajlamosak lvl1-en elkezdni gyüjtögetni a power armorokat és akkor csak T45-öket találnak. LVL 13 körül kezdtem el találni T51-et, LVL 20 körül T60-at, és LVL26-28tól akad az ember X-01 -re. Lehet érdemes lenne még megemliteni hogy az Atomic Cats-nél a fusion core kilopásával kvázi már a játék elejlén lehet szerezni egy T60 páncélt, nyilván messze van a kezdő helytől, kalandos út lesz lvl1-en 
Illetve a településekről is kéne egy rövidke is szösszenet szerintem, annyi pl hogy egy lakos 6 védelmet tud termelni vagy 6 kaját, fejenként 1 vizet és egy kaját fogyasztanak naponta valamint 1 ágy is kell nekik, illetve a nyersanyagot meg tudod osztani a településeid között a supply line-al. Illetve még a generátorra való bekötés ami rendszeresen felmerül itt.
Lehetne persze ezekről sokkal részletesebben irni de egy kis rövid irás ezekről szerintem mindenképpen kéne

Ha gondolod segitek szivesen megirni valamelyik részt.
Szerk. : na meg az interaktiv térképnek is helye lenne szerintem az összefoglalóban

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) hajlamosak lvl1-en elkezdni gyüjtögetni a power armorokat és akkor csak T45-öket találnak. LVL 13 körül kezdtem el találni T51-et, LVL 20 körül T60-at, és LVL26-28tól akad az ember X-01 -re. Lehet érdemes lenne még megemliteni hogy az Atomic Cats-nél a fusion core kilopásával kvázi már a játék elejlén lehet szerezni egy T60 páncélt, nyilván messze van a kezdő helytől, kalandos út lesz lvl1-en