- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Én próbáltam, pár napja fent van, úgy vettem észre nyertem pár FPS-t, de nehéz pontosan megmondani úgy, hogy 60FPS lock-on vagyok és 50-60 FPS között mozog az esetek többségében az FPSem. Plazmacuccinak viszont nem segitett [link].
Viszont azt nem tudom hogy Plazmacucci nézte-e a mod ShadowBoost.ini fájlát:
fTargetFramerate - fps you need, shadow draw distance will be smootly adjusted until ingame fps meets this value. If you are playing with vsync or fps lock then you must set this value few fps lower (2 to 5) than your actual fps limit is, otherwise the boost may consider your locked fps as balanced by itself and stop increasing draw distance.
Én ezt beálitottam 56-ra.
(#3197) Plazmacucci: nekem ilyen gond nincs. Próbáld meg az fTargetFramerate-et beállitani a max FPS-ed alá kicsivel. Aztán próbáld meg letörölni a modot hogy tényleg azzal van e gond az ajtóknál.
.LnB szerintem egy próbát azért adj neki, nálam pár FPS-t javult az amúgy is jó érték
Viszont mivel te FPS lock nélkül játszol, az fTargetFramerate-et nem szükséges módositanod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile (ARPG)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- VPN topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- HP EliteBook x360 G4 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- Feiyu Pocket 3
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont mivel te FPS lock nélkül játszol, az fTargetFramerate-et nem szükséges módositanod.