- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Á, én újrakezdem az egészet. Rájöttem, hogy nagyon rossz irány ez az egész bázis építgetős, közösség pátyolgatós tamagocsi. Emberünk kijön a Vaultból és nem az jön, hogy sokkot kap, hogy mi van odakint és az első vakondkutyánál vagy mi a frásznál meg óriásszúnyognál pánikba esik, nem, elkezdi azokat leszedni. Ja meg az első Deathclaw randi…
Meg sem lepődik az arc, nem hogy kétségbeesne, hogy … Meg nincs az, hogy fú én ezt nem csinálom, vagy valami minimális kiakadás, hogy a normális életből hipp-hopp átcsusszant egy elmebeteg, torz lényekkel teli halálvilágba… Mondjuk ezen egy karakterrel sem lehet segíteni, de akkor már inkább leszek valami kemény arc, egy korábban katonai pályafutáson átesett figura, mesterlövész képzettséggel, jól bánik a robbanóanyagokkal, kerüli a közeli harcokat, inkább távolról és lesből támad, amolyan kommandós a lelkem. És hát ugye nem fog leállni városokat építgetni meg az ottaniak lelkét pátyolgatni és a kívánságaikat teljesíteni, mert ez esetben inkább Sims, de leginkább az sem. Szóval nem lesz ilyesmi nálam, megyek,ilyen mini-Godzillák tappognak a városka főutcáján , közben pedig kideríteni, hogy mi a jó frász történt itt, miközbenelsősorban meg akarom találni a gyerekem elrablóit, leszámolni velük . Teljesen rossz vonal ez a tamagocsizás, amennyire lehet, kizárom a karakterem életéből. Oké, ha lesznek olyan küldetések, hogy valakin segíteni kell átmenetileg, azt bevállalom persze. De közösségépítés, meg a közösség boldogságmérőjének nézegetése…békésen döglöttem a kriokamrában
Nem-nem, . Rossz emberrel kezdtek ezek a szemetek!én azokat a rohadékokat akarom elkapni és megtudni, hogy mi történt Shaunnal 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg sem lepődik az arc, nem hogy kétségbeesne, hogy