Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem akartam ráadásul ellőni bármit is, de tudtam volna még mit írni. A játék sajnos nagyon sok sebből vérzik, de mégsem bánom az érte kiadott pénzt (pedig első napon vettem teljes áron).
A hibái ellenére teljesen magába szippantott a világ, de már nagyon várom a patcheket hozzá.
Más: Van a játékban legalább egy, hellyel- közzel használható követő? Illetve később a sztorival majd lehet unlockolni új tárgyakat a settlement építéshez?
Találtam egy újságot, ami után most sokkal "modernebb" világítást tudok lepakolni. Jó lenni ilyesmi ágyakra meg bútorokra is.. (#2169) .LnB : Valahogy így

(#2172) csabsz13 : PC-n és értelemszerűen eredeti játékkal. Ez a roh@dt PH közösség szoktatott rá az eredeti játékok megvásárlására.
Valahogy erre tévedtem több mint két éve, azóta elfelejtettem a virágbolti verziókat és megveszem eredetiben, ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- iPhone 12 64 GB független
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest