Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GypsFulvus2 #5105 üzenetére
Ezzel én is pont így vagyok évek óta. Helyesebben amikor átálltam Win7-re jött a gond, kicsit még próbálkoztam, aztán elcsomagoltam a gámát szomorú szívvel. Nekem az Iskolánál jött elő, hogy bármit csináltam, 10-ből 10-szer kivágott deskre. Előtte simán játszottam 50 órát, de ahogy odatoltam az arcom, annyi. Úgy emlékszem, nekem az ini módosítás nem segített, de megnézem majd most megint, hátha.
Aporpó, mi az az N-es vagy KN-es Win7?
-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2 #5105 üzenetére
Csak ezt a két sort írtam át amit Hunork is írt.
Elvileg ha N-es vagy KN-es win7-ed van és ezt a codecet felrakod akkor megszűnnek a fagyások. Meg még a K-Lite-ot is említették mellette hogy az is jót tud tenni. Sokat nem játszottam még vele, nem tudom hogy nálam nem-e fog később kifagyni ha én is találok egy olyan helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest