- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4380 üzenetére
Próbáltam egyébként azóta, valóban, power armorosak! Hanem csoda fegyverek vannak ezeknél a mutánsoknál
!
Bemutatkozott a Triage is. Nem tudom, hogy Wasteland Doctor és Surgeon perkek nélkül pontosan mi van másképp, de tisztult a kép. Hordtam magamnál egy darabig valami surgical tools-t, de úgy néz ki, az nem kell, végtagra úgy néz ki, hogy nem. Elég egy medical brace hozzá. 60-as medical skillel felpakolja a brace-t, elhasznál egy stimpakot, a perkekkel így nálam +2-es Triage statot kap a végtag (alighanem ez a gyógyulás sebessége). Kisvártatva - tán egy fél per, perc lehet - újra használható a végtag
! Gondolom skillfüggően el lehet veszíteni a medical brace-t, ha nem ért hozzá az ember, nekem eddig mindig sikerült "visszanyerni" a cuccost
.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4380 üzenetére
Szuper! Hanem hangyásodtál már? Észnél kell lenni: beszedtem mindent, hogy csökkentsem a sérülést, sárkánymód lehelnek, búszt nélkül egy löket vagyok!
Gyps: lehet, hogy nem emlékszel, de attól még az nincs úgy. Nagyon nincs. Mint említettem vannak, szép számmal. Történet vége.
Azt írtam, hogy a tárgyak súlya lett megváltoztatva, ráadásul jó irányba. A vanilla attól nehezebb, hogy nincsenek rendesen beállítva a tömegek. Ebbe a modoltba is bele lehet kötni, de azt szerintem majd te megteszed. Sokkal jobb lett így.
Jobban pakolható öltözék: eddig egyet találtam. Baromi jó ötlet, hasznos, ha nem kell, akkor meg nem használod. Majd ha meglátod, hogy néz ki, lehet, hogy mégis tetszeni fog. Jevelri dettó.
Akkor tudod, hogy Moira, rendben!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motoros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest