Új hozzászólás Aktív témák

• Hunork

veterán

válasz HaaS #4299 üzenetére

Üdv!

Csak arra akartam kilyukadni, hogy azzal lesz-e gondom a fentebb leírtak tükrében, a gépem ismeretében, illetve Win7 64 bit alatt? Már rettegek kiadni 6ezret... :(( Eddig egyetlen játék sem szívatott meg, talán a Rage egy picit, de ott elég volt az ini fájlt szerkeszteni. (khm...az is Bethesda kiadás...) Ja, és nem említettem, de nincsen codec-pakk a gépemen, én nem olyan vagyok... :)
    És az F3 talán most az a játék, mely a legtöbb fórumbejegyzéssel büszkélkedhet, természetesen a külföldi oldalakkal összességében. Ami nagyon kár, tekintve, hogy a z általam igen favorizált DeusEx-et lelökte a trónról!! :K

GypsFulvus2 : oké, csak ez olyan játék, ahol szeretek mindent jól és pontosan megérteni. Anno a DeusEx-et is végigtoltam angolul, de mekkora volt már magyarul is évekkel később, hogy minden levelet, emailt elolvastam, nem csak átfutottam...most is megy pár fagyással a játék, csak a GOTY-ban benne vannak a DLC-k, azok is magyarul, és kidibni nem szeretnék 6k-t.

Ja, és örülök, hogy megy! Ezt a pár fagyást én elviselem, elvégre 990- volt az ára akcióban, ennyit elnézek, de a GOTY más, ott már nem szeretnék szívni semmit! :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés