Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Kraptor
üzenetére
A level scaling miatt pont azonos nehézségű bármelyik szinten, erre van kitalálva. A Morrowindéből, és egyéb hasonló RPG-harcrendszerekből (amilyenné a FO3-ét is elszarták) meg köszönöm szépen, de nem kérek. Kipróbáltam anno god-módban MW-et: negyed óráig kaszaboltam az ellent, és meg sem sérült!
Ő bezzeg levágott engem kapásból (előtte, nem god módban), pajzzsal együtt. Hát lol.
Számomra 2 RPG létezik: az Oblivion és a KotOR. A többi egy kalap szart sem ér nekem, mert a túlfejlesztett ellenségekkel lényegében egyetlen pályára kényszerítenek, annyiból meg inkább FPS-ezek, és nem hiszem azt, hogy mindenről én döntök. -
katt777
félisten
válasz
Kraptor
üzenetére
Gyenge a francot, tedd erősre a csúszkát, aztán megtudod.
Bár ha RPG alatt a totális szívatást érted, amit mint játékos eltűrsz, akkor elismerem, hogy van abban valami, amit mondtál. Én már a stratégiainak is csak nevezett, taktikai játékoknál is utáltam, hogy csak azt lehet csinálni, amit a gép akar, ellentétben egy igazi stratégiával, szerepjátéktól sem tűröm el, hogy majd akkor mehessek valahova, amikor a játék készítői ezt kegyeskednek megengedni nekem. 
Shodan: Év játéka? Mégis, miből válogattál? NFS Underground, Gears of War, és hasonlókból? Max ott lehet esélyes. Bár ez persze szubjektív...

-
katt777
félisten
Ízlések és pofonok...
A hangulattal nekem sem lenne bajom, ha nem párosulna a dögunalommal (pl. lehetne itt is lépten-nyomon valami érdekes, kirabolható/megölhető/segíthető/elvégezhető, de van 30 küldetés, ha jól tudom, ami nagyjából zero). Oblivion motor nekem boldogság volt Morrowind után, amelyet 6-szor hagytam abba a baromságai miatt. De hát én nem vagyok szerepjáték-mániás, a körökre osztást meg mindennél jobban utálom bármilyen játékban (2. a külső nézet), mert akkor nem vagyok benne, és minél reálisabb egy játék, annál inkább megfog. Vagy legyen totál őrület, mint a Serios Sam, az egyik kedvencem. -
v.tom
őstag
Ebben igazad van, de be kell látni, hogy egy alapvetően fps nézetes játékban furcsán venné ki magát, ha nem is lenne egyáltalán muszáj harcolni. Egyébként a hangulattal én is így vagyok. Remélem majd egy két kiegészítő, és nem kevés lelkes rajongó javít majd valamit rajta.

-
frame>24
addikt
"Turn-based combat is possible using Vault-tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.), although once your action points are used up, you will revert to real-time combat until they charge up again."
Én emiatt mondtam.
forrásbár akkor ezek szerint csak "temporáris turn-based", valóban... (ill. "fluktuáló", váltakoznak a megállított és real-time fázisok az Action Point-ok függvényében.
(máshogy már nem tudom elképzelni a leírtak alapján) -
Peat;)
veterán
''az igazi Falloutos hangulatot''-amit szerintem soha többé nem fogunk élvezni. Fallout3 csak akkor lehetne olyan színvonalú mint 1-2 rész, ha az összes akkori programozót szerződtetnék, és felfognák hogy nem minden a 3d motor meg grafika, csak a hangulatra figyelnének. Obliviont mind a játékosok mind a cikkírok dicsőítették...hát nálam nem sokáig húzta, ha kétszer jobb lesz fallout3 mint az nekem még az isn agyon kevés, inkább elővettem újra fallout2-őt oblivion mellett is...örök első hely ezé a játéké nálam.
Egyébként a régi cégből megmaradt csipet csapat mmorpg fejlesztést akart indítani, mert ahhoz még használhatják a fallout jogokat, de elszedik tőlük ha nem jelenik meg 2009-ig asszem. Talán ebből lesz vmi, de az a baj hogy szinte senki sem maradt meg a régi cégnél. A demo meg lehet hogy csúnyácska, de azért már sok dolog kész volt benne és biztos szépítettek volna rajta ha nem jön a csőd.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ő bezzeg levágott engem kapásból (előtte, nem god módban), pajzzsal együtt. Hát lol.
Bár ha RPG alatt a totális szívatást érted, amit mint játékos eltűrsz, akkor elismerem, hogy van abban valami, amit mondtál. Én már a stratégiainak is csak nevezett, taktikai játékoknál is utáltam, hogy csak azt lehet csinálni, amit a gép akar, ellentétben egy igazi stratégiával, szerepjátéktól sem tűröm el, hogy majd akkor mehessek valahova, amikor a játék készítői ezt kegyeskednek megengedni nekem. 

A hangulattal nekem sem lenne bajom, ha nem párosulna a dögunalommal (pl. lehetne itt is lépten-nyomon valami érdekes, kirabolható/megölhető/segíthető/elvégezhető, de van 30 küldetés, ha jól tudom, ami nagyjából zero). Oblivion motor nekem boldogság volt Morrowind után, amelyet 6-szor hagytam abba a baromságai miatt. De hát én nem vagyok szerepjáték-mániás, a körökre osztást meg mindennél jobban utálom bármilyen játékban (2. a külső nézet), mert akkor nem vagyok benne, és minél reálisabb egy játék, annál inkább megfog. Vagy legyen totál őrület, mint a Serios Sam, az egyik kedvencem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fel sem rakom...
A GTA-ban is ezt utáltam...

Bár sajnos az 1-hez meg a 2-höz nem sok közöm van, szóval nem tudok mihez viszonyítani, de ennek a története rohadt jó! (eddig)