- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
Nah, megtaláltam a könyvben. Fél liter joghurthoz ír 25dkg cukrot, és 2 citromot. Na ez nagy baromság, így szerintem túl édes lesz. Elég kb. 15dkg cukor, és a 2 citrom szvsz kevés. Én legalább 4-et bele szoktam rakni, ha már citromfagyit csinálok.
De ha másmilyen gyümölcsből csinálom, akkor is legalább 1-et belenyomok, mert frissítő lesz tőle a fagyi. Most nézem, hogy a szakácskönyv nem is írt tejszínhabot, de érdemes belerakni, saját tapasztalat. Egyébként a legjobb módszer tényleg a kísérletezés, mert lehet, hogy valakinek nem ízlik annyi cukorral, amennyivel én szoktam csinálni. Lényeg, hogy még a krém keverése közben meg kell kóstolni, és ha jó, akkor mehet a frigóba. Ha nem, akkor adagolni kell még hozzá cuccost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest