Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz Breki #37006 üzenetére

Az első bekezdésed egy szubjektív állítás, oké... meg egy "minenhol van backup kód"-téma független általános megjegyzés. Attól még vannak helyek ahol nem adnak, nyomnak backup kódot, ha bármilyen 2fa-t beállít az ember. (ez továbbra sem jelenti feltétlenül, hogy ez az opció elérhetetlen, de megesik...)

Oké az "egyszeri qr-kód mgjelenítésből (pl.) két telóra fotóz"-nál nem tényleges jpeg tárolásra gondoltam, mert elfelejtettem hogy általános logikát nem lehet elvárni emberkéktől. De ha pl "asszonypajtás a proton 2fa kezetőjét használja, míg én felrakok neki egy aegis-t, saját jelszóval, mint n+1 backup (az n lehet 0 is...) a saját cuccaimnak, akko az egy helyen 1 példány-hoz képest bőven előrébb vagyok", és eléggé hamar jön visszajelzés arról, ha baj van azzal a készülékkel..., viszont nem instant szívroham, ha túra közben reccsen a kijelzőm.
    Ha két helyen van csak általam könnyen hozzáférhető, egyéb helyeket nyitó dolgom, csak azért mert technikailag gyengül a védelmem, mert fizikailag 2 eszköz létezik a földön ami nyitja pl a ph-t (nem egy), attól még nem monanám, hogy tejesen felesleges, vagy ártó (azaz öngól... max egy hosszú passz)

Másfelöl nem csak a backup kód jelöli a backupot... nem is a "backup" kötelezően elvárandó létéről volt szó.

Nem military grade paranoia, hogy egy eszközön érem el az internetet 99%-ban, így nem kell sync képes jelszó vagy 2fa tároló... egybevonnod, majd egyben cáfolnod picit manipulatív, a VAGY szónak jelentése van!.

Picit nagyon AI-sra sikerült a hsz-ed egyébként... :(((

Új hozzászólás Aktív témák