Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kapanyél

őstag

Néhány tipp Android-ra, ha már unjátok a sok ajánlott bejegyzést meg hirdetést a mobilon. (kipróbáltam szinte mindet, az alábbiak maradtak fönt a rostán, a többi használhatatlan, vagy nem váltja ki a gyári FB alkalmazást).

Flipster
    Egyszerű kis app, és mindent tud, amit kell. Óriási előnye, hogy a mások által postolt képeket szép nagy méretben hozza le és jó minőségben, ill. az egész kép látható, nem csak egy kivágott rész belőle. Így nem kell feltétlenül megnyitni, ha látni akarod az egészet.
    A közelben lévő ismerősöket, ill. az egész Checkin folyamatot elég bénán kezeli. Két próbát is megér.

Fast For Facebook
    Remekül testre szabható, de szokni kell a felületét. Ez is 100%-ban jeleníti meg a képeket már az üzenőfalon is. A közelben lévő ismerősökre ezzel sem lehet rákeresni, de a checkin jól működik. Ez talán a legjobb alternatíva.

Stream
    A Friendcasterhez hasonlító progi, csak ez jól is működik. Mindent tud, de szokni kell ezt is. Nagyon jól testre szabható.

Jelenleg a fenti három van fönt, mindet tesztelgetem, elég jónak tűnnek. A FirendCaster lenne az egyik legjobb, de folyton tiszta bug az egész. Abban az a legjobb, hogy le lehet tiltani az üzenőfalról embereket, FB-től függetlenül. Csak hát nem túl megbízható...

Remélem, valakinek segítettem és talált ezek közül olyat, amelyik megfelelő számára.

Új hozzászólás Aktív témák