Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mukibuci
üzenetére
Elolvastam és nem értem mi a gondod.
Nem használok alkalmazásokat, nincsenek hülye ismerőseim. Ja, és a chat-et sem használom...
A gondom csak annyi, pl. hogy a percről percre szarságot nem tudom megnézni elég sokszor, mert nem enged tovább. Az üzenőfallal is ez a gond, hogy a "tovább" link nem visz tovább csak egy helyben pörög.
Az üzeneteket nem mindig kapom meg, és nem mindig küldi el.
Én nem ülök ott állandóan, hátha megengedi, hogy végig nézzem a híreket....
Ja, és mondjuk némileg az is zavar, hogy korábban likekoltam egy oldalt aztán töröltem, de a facebooknak ez nem jelent semmit mert vissza teszi a likekolt oldalak közé.... Szóval.... most ennyi jut eszembe.
Neked nincsenek gondjaid, ok, megértem jó neked, de nem mindenki van így ezzel, nem tudom ezt miért nem tudod elfogadni. Ha valami nem működik jól a facebookon, és itt valaki leírja, te már mész trollkodni, hogy ő a hülye mert neked jó.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_