- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Nagy szöveg az van, de sajnos sok olyan ember van akinek úgy beszőtte az életét a FB hogy fájdalmas létezni nélküle:
- volt aki írta, hogy a vizsgaidőszak középén érte és egy csomó jegyzetet ott küldözgettek
- van akinek jövedelemszerző tevékenysége származik innen
- olvastam egy fodrász a FB-n egyeztet az ügyfélkörével - gondolom - ki, mikor stb.DE arra rávilágít, hogy NEM szabad egyetlen platform függőjének lenni. pl. ez a fodrász is adhatott volna meg email címet, telefonszámot, weblapot.
Alig használom a FB-ot de ettől még megértem, hogy van akinek fontos. Megjegyzem nem azok panaszát emeltem ki akiknek az élete az üzenőfal görgetésén és a macskás videók lájkolásából áll. Pont ők azok akik bőven meg tudnának lenni mindenféle hátrány nélkül a FB nélkül.
-
Nem érdekelne ilyen szinten,ha nem facen adnám el a termékeim felét és 4éve építem ott is a vevő körömet. Sajnos így persze,hogy remegek hogy végre tegyenek vissza mert amíg nem vagyok fent,csomó vevőtől és pénztől esem el. Hiába csinálok új profilt, a régit keresik vissza üzenetben,de amúgy se csinálnék még újat,bízom a helyreállításban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest