Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Orionk

senior tag

Sziasztok !

Köszi, ha a lentieket elolvassátok és valamilyen javaslatot tesztek.

Olyan gondom van, hogy a Facebook nem azokat a dolgokat mutatja értesítésnek, amik engem érdekelnének.

Például csomó ismerősömet nem is mutatta a hirfolyamban. Rámentem a saját profil oldalukra, mert azt hittem, hogy nem is történik velük semmi, de erre föl meg képeket töltöttek fel, stb... csak nekem a Facebook nem mutatta ki....

Ugyanakkor olyan probléma is van, hogy például voltam egy versenyen Erdélyben 2 hete és ott sok emberrel visszajelöltük egymást, hogy a későbbiekben tudjuk tartani a kapcsolatot. Erre föl azóta a Facebook egyfolytában olyan ismerősöket kínál fel, akik ezeknek az új ismerőseimnek az ismerősei és ugyanazon sportot űzik, de még soka nem találkoztam velük...

Ugyanakkor az is probléma, hogy a híroldalon átállítottam már a legfrissebb hírekre, hogy azokat mutassa ki nekem és ne a legnépszerűbbeket. Erre föl a Facebook többször vissza szokta ezt állítani...

Ugyanakkor olyan oldalak állapotfrissítéseit mutatja ki, akik zenészek, együttesek, vagy stb... a lényeg, hogy olyan oldalak frissítéseit, amiket lájkoltam valamikor. De nem azért lájkoltam, mert a frissítéseit látni akarom, hanem azért, hogy az adatlapomon jelenjen meg, hogy én azt szeretem. Most ezeket elkezdtem vissza lájkolni, hogy nem mutasson tőlük semmit...

Szóval ez a gondom, hogy nem azokat mutatja Facebook amiket szeretnék és lemaradok dolgokról...

Tudtok-e ezekre a dolgokra valami megoldást ? köszi szépen.

Új hozzászólás Aktív témák