- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
a bal gombot folyamatosam nyomni kell. kattogtatni 1000-el. tudom mit nem értesz, mert én is ugyanezt csináltam amit te. nem kattogtattam és aszittem a csíknak be kell telni. de nem. a csíknak el kell fogynia! és a horog fele kell mennie a halacskának! ami nem jobbra van hanem balra! és ez csak úgy lehetséges ha kattogtatsz mint egy idióta!
az a LOL az egészbe, hogy minden bezavar. pl a hang is olyan, hogy a franc se gondolná, hogy nem elég csak nyomva tartani a gombot (a kis kattogások teljesen bezavarnak) és az előbb vázoltak is mind fordítva vannak mint ahogy az emben gondolná
na szóval. amikor ott a csík alatt ottvan az a bal egérgombot jelképező jelző. na ha az vílágít (tehát nincs elhalványítva) akkor mint az állat kattogtass a bal egérgombbal. amikor az elhalványodik utána abba kell hagyni a kattogtatást. amikor újra világít megin kattogtarsz, mindaddig amíg a horogra nem akad a hal. ha nem világos valami szólj
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs