Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
megoldottam a bordély kérdést is. van ott egy paróka az ágyhoz közel ahol megdugod a prostikat, ahol áll az őr és csak akkor enged be ha nővel vagy. azt felveszed és veszel hozzá ruhát észak bowerstone-ban a kereskedőtől. beöltözöl nőnek és odaméssz a félig vak főprostihoz. az öreghez aki már nem dolgozik. na ő mondja de szép vagy meg ilyenek, ajánl munkát
oda lehet menni az utca emberéhez is, valaki elküld a fenébe, de van akinek teccel
na meg oda lehet menni a főnökhöz is. 2 lehetőség an. vagy hagyod, hogy megbasszon (akkor ott fog virítani a lapodon hogy bisex) és kapsz még egy 1000-est is, vagy leitatod. én hagytam magam, úgy egyszerűbb
és akkor álmában elmondja hol van elásva a bordély papírja. onnantól a tied a bordély és a főnök meg elmegy. ha megin beszélsz a főprostival ő mondja, hogy menekült házzá kéne alakítani ezt a helyet. de meg is tarthatod és ingyen lehet innentől kurogatni a csajokat. kb ennyi ez a küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
- Svájci jellegű bicska eladó
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
oda lehet menni az utca emberéhez is, valaki elküld a fenébe, de van akinek teccel