Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Üdvözletem angolos istenek/istennők!
Szeretném megtudni ezek a mondatok mit jelentek magyarul:
To be a great offer for everyone within sleeping and living valamintTo be the world’s most widespread and profitable chain of stores
- To offer our customers the world’s most competent shopping experience
To have the world’s most convenient store concept within our business
- To be the world’s most well known brand in value for money shoppingÜdv: Kassadin
-
Kassadin
addikt
válasz Hasaggymeg #8597 üzenetére
Köszönöm szépen, el se hiszed mennyit segítettél ezzel.
(Állásinterjúm lesz a jysknél, és ezek vannak felsorolva az "értékek" alatt) -
Kassadin
addikt
válasz Hasaggymeg #8599 üzenetére
Hoppá, akkor le is buktam, mielőtt leírtam.
-
Kassadin
addikt
Eléggé off, de közvetlen kapcsolódik az angolhoz.
Melyik a legjobb nyelviskola? Mert amit most a suliban ma kaptam, nem volt túl meggyőző a tanár képességeit illetően(nem igazán tud tanítani).[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Kérsz egy kávét?-Do you want a coffee?
Ez így helyes?[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Hasaggymeg #8857 üzenetére
Köszönöm.
Az angol könyben így van leírva. Nc. -
Kassadin
addikt
Throw the Borgia Captain into to scaffold to kill him.
Hajítsd át az állványon Borgia kapitányt, hogy meghaljon, vagy mi a fityfenét jelent ez a mondat?
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Amúgy azt hittem egyből kapok választ, és mehetek vissza brotherhoodozni, de sajnos várnom kell, mert csak ilyen webforditas.hu szintű segítséget nyújtasz.
Psychonaut: Oké, de mibe is? A célszemély egy ilyen kapualjban tartózkodik, és vannak mellette állványok is. Nincsen se kút, se dögkút se semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Psychonaut #8981 üzenetére
Jól tudod, van olyan jelentése is a szónak.
Mindegy, továbbhaladtam. -
Kassadin
addikt
válasz Hasaggymeg #8983 üzenetére
Van, csak ő a földön van egy ilyen kapualjban, az állványzat meg mellette. No mindegy, már továbbhaladtam.
-
Kassadin
addikt
válasz Hasaggymeg #8985 üzenetére
Nagyon vicces Hasaggymeg úr....
-
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
Előbb a nyelvtanfolyamra keresem meg a pénzt. Suliban hogy is mondjam, semmi tudást nem szerzünk, mert nem elég hogy a tanár is ritka szar, még a tankönyv is gány mellé.
Szerencsére van itthon vagy 15 angolos könyvem, szóval a kiejtéssel lesz gond inkább mint felfogni a dolgokat.Mennyire vágom? Kb nagyon minimálisan, mostanság időm se volt tanulni meló miatt, jövő hónapban vizsgázom a szakmából, nyáron rátudok majd feküdni az angolra normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kassadin
addikt
Valaki letudná nekem írni a ceiling és a pupil kiejtését? Hiába hallgatom, nem megy. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest