- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
(#3185) föccer.
Valaki legyen szives nekem angolba konvertálni.
Thx -
Kobe
veterán
szerény véleményem szerint
verset
könyvet
zeneszámokat
nem szabad lefordítani, legalábbis ha nem nagyon művészi formában teszed, elég ha csak az agyad felfogja a jelentését, pl angol könyv olvasásánál sem szabad nekiállni fordítani,c sak az agyadban realizálódjon
hogy mért mondom ezt ? mert dzsekó fordítása az élő példa rá hogy elég ha a tudatban megvan a megfeelő jelentés, a fordított szöveget sztem mások sem érzik olyan jónak mint az eredeti, olyan kis döcögős megközelítés -
orbano
félisten
Na engem is megtaláltak Nigériából
Lehet szólni kéne a rendőrségnek?
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Valaki lenne szíves ezt le fordítani nekem!
You, you went beyond and you lost it all Why did you go there From
beyond you saw it all why did you
Ez egy zeneszámból van..
Előre is THX!
Hasek -
tabaki.
csendes tag
Pl Ebay-en is nem sokan állnak szóba veled hogyha felveted hogy utánvét!
Ha nem utalsz előre paypallal vagy anélkül nem igazán küldenek semmit (tapasztalat)
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
válasz
Massacre`` #3189 üzenetére
Do you know about any vmod for the ASUS A8N-E motherboard? Could you, please, give me docs/links about this?
Kicsit angoltalan lett, de kijöttem a gyakorlatból -
Massacre``
csendes tag
''Te tudsz ASUS A8N-E alaplaphoz voltmoddot? Kérlek adj valami leírást / linket / képet / stb.''
Vki fordítsa le
[Szerkesztve] -
tabaki.
csendes tag
üdv!
Sztem ne üzletelj öhm színesbőrüekkel
tőllem is venni akartak vmit, pont nigériai volt a gyerek aztán azt akarta hogy adjam fel a csomagot, adjam meg neki a tracking numbert aztán ha megérkezik a csomag majd utalja a pénzt .
hiszi a piszi....
persze nem adtam fel.....
Bár nem tudom hogy műxik ez külföldön de mondtam neki vagy utalja előre én meg feladom ha megkaptam a pénzt vagy el lehet felejteni.
Persze már egyből nem kellett neki... -
föccer
nagyúr
Tovább húzódik a Nigériai üzletem
Kérném az alábbi szöveg angolra fordítását, hogy küldhessem e-mailban.
''
Hy.
Felvettem a kapcsolatot az UPS magyarországi képviseletével, hogy mihamarabb visszajuttassák hozzám a hibásan feladott csomagot. 2 nap várakozás után értesítettek, hogy a kiküldött csomagból <a várakoztatás ideje alatt?> eltűnt a küldött laptop. Az UPS vizsgélatot indított az ügyben, de sajnos ettől még nem valószínű hogy nekem meg lesz a notim. Sajnos ha nem kapom vissza az ups-től a gépet, akkor nem tudok neked újabbat küüldeni, mert nincs miből beszereznem. Az UPS biztosított arról, hogy amennyiben nem kerül elő a csomagban küldött gép, kértérítést fizetnek nekem, de annak kifizetése akár hónapok kérdése lehet <vizsgálat, elszámolás, kifizetés>.
Arra kérlek, hogy amennyiben még mindig igény tartanál a gépre, úgy mielőbb juttasd vissza nekem az első laptopot<hogy eladása után vehessek neked mások gépet>, vagy értesítsd a Western Uniont hogy fizessék ki részemre az átutalt pénzt. Amíg valami ellenértéket nem kapok, addig nem tudom küldeni neked az újabb gépt.
Megértésedet és együtműködésedet köszönöm.
''
Köszönöm az újabb segítségeteket. Ha nagy leszaek meghálálom
üdv.: föccer -
Nem akarom félre fordítani, inkább beírom:
Edguy dalszöveg amúgy.
The prayers have been spoken
may the gods be on my side
may they join my way to bring me victory
seven at one stroke
my triumph and my pride
they will be history
but behind my enemies eyes
a soul in disguise
not only lies
We live to fight the hand of doom
we got the pride to strike a fool
vain glory be my wicked guide
what`s hell without a paradise
what`s the night without a day
we would think it`s bright
what`s a fall if we can`t rise
what`s a hero at a play
without a fool to fight
a soul in disguise
not only lies
a soul in disguise
not only lies -
Grass
aktív tag
Kölcsönös Gazdasági Segítség Tanácsa?
-
Pá
addikt
hogy fejezzem ki angolul hogy ''ide nem illő''?
Pl ha egy szövegben van valami ami nem passzol hozzá, pl egy példa ami nagyon nem illik oda, ilyesmi
szerk: mégeg kérdés: ''ezt a célt szolgálja''?
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
válasz
barnam_ #3176 üzenetére
Defines if the existence of an entity depends on its being related to another entity with a relationship type
Meghatározza, hogy az entitás létezése függ e attól, hogy relációban áll e(kapcsolódik e) egy másik entitáshoz egy reláció(kapcsolat) típussal
ez persze csak akkor él, ha a az ''an entity'' alanyra referál az ''its'', ez pedig szövegkörnyezet függő. amennyiben ez egy önálló paragrafus, a ''paarticipation'' (részvétel) leírása, akkor helytálló -
barnam_
nagyúr
Ezt is le kellene fordítani, mert sehogy sem értem:
Participation
Defines if the existence of an entity depends on it being related to another entity with a relationship type.
köszi -
föccer
nagyúr
sorry, ezt most nem akartam elküldeni...
[Szerkesztve] -
barnam_
nagyúr
Hali.
Légyszi ezt fordítsátok le magyarra:
''It takes as arguments the attributes from the two relations that are to be joined.''
köszi -
gege71.hu
addikt
Ezekre kérnék szépen angol hivatalos megfelelőket:
rendszám
Gyártmány
Típus
Löktérfogat
km óra állás
Kb tudok hirtelen mindegyikre egyet, de a legelterjedtebb legmegfelelőbb kéne.
THNX
gege
Első tippjeim:
License plate ?number?
Manufacturer
Type
piston swept volume
?state of?milometer
Ami nem jó plz javítsátok.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Jester01+Libria: köszi.
-
Kobe
veterán
The forint currency fluctuates between .... and ....
The usual/average deflection is 15 per cent of the midrate.
Nem nagyon láttam mi az előzetes sztori, én így szoktam ezeket írni, hogy a forint árfolyam X és Y között ingadozik. Az átlagos eltérés a középráfolyamhoz képest 15%...remélem segített
gazdasági elemző : economical analyst , pl mint pénzügyi financial analyst stn, political analyst and so on
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
hat, itt mindenki elsosorban is amerikai, aki amerikai
persze ha szukseges a megkulonboztetes, pl, korozeseknel stb. akkor meg lehet mondani , hogy fekete, feher, latin
a feketek szivesen hivjak magukat afreoamerikainak, de nem mindenki ragaszkodik hozza
/nigger semmikeppen, az a legnagobb sertes, ha foccer ebben a bekes varosban elsutne, a sitten vegezne a napot, mert ez egy bekes varos, mashol lehet nem jutna be/
termeszetesen ha pl vendegmunkasokrol van szo akkor beszelnek rola, hogy mexikoi vagy indiai vendegmunkasok stb.
akit kinainak mondassz az mar mind amerikai szinte
ez itt nem tema, itt akokora kavar van, hogy ezzel mar nem foglalkoznak, amerikaiak enek itt meg nem amerikaiak, ennyi -
-
tiv61us
őstag
kicsit mar bantja a szemem ez a niggerezes....
az igaz, hogy ugy nez ki, hogy szopat, de akkor okosabb nalad, feladod a masodik lap topot mikor meg az elsot sem latod, sem a penzt?
es ha szopat akkor sem a bore szine miatt teszi
pliz
plussz: ott uzletelj amilyen nyelven beszelsz
/ no offense, de sokadszor olvsaom a niggert, tul sokadszor/
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Gyerekek aktivizáljátok magatokat picit, készül a házidogám.
gazdasági elemző? -
Pá
addikt
intervenciós sáv?? árfolyam?
Sőt az igazi egy olyan mondat lenne ami azt fejezi ki hogy a forint árfolyama ebben az intervenciós sávban tud mozogni + - 15%ot.
szerk: szoclib?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest