- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Tudom-tudom, hogy az a címe, hogy ez a mondat hogy van angolul, csak nincs senki a környezetemben, aki ezt letudná fordítani nekem.
Mérhetetlenül köszönöm, ha valaki segít nekem
Hátha egyszer már lesz fény ennek a reklamációnak is a végén
"Kedves Xy!
2018 december 11. –én kértem önöket első alkalommal, hogy az önöknek tévesen átutalt összeget azonnali hatállyal, fordítsák vissza az átutalási tranzakciót (xyx weboldal), mert tévesen lett kezelve a … weboldalról (általam) egy kifizetési folyamat (a kifizetési folyamatban a szükséges közlemény nem jelent meg). Önök ennek azóta sem tettek eleget. Folyamatosan csak semmitmondó válaszokat kapok és azóta sem láttam semmit az összegből. Friss ügyfelük vagyok és elgondolkodtató az, hogy ha az első pénzügyi tranzakció kezelésében ilyen hajlandóságot mutatnak a probléma megoldására, akkor komolyan vehetem-e egyáltalán önöket. Végső elkeseredésemben már a feljelentésen gondolkodok!
Kérem, hogy a semmitmondó sablon üzenetek és az indokolatlan visszekérdezések helyett azonnali hatállyal oldják meg a problémát (minden szükséges információ szerepel a mellékletben)! Az átutalásukról (vagy pontosabban a tranzakció visszafordításáról) igazolást kérek önöktől!
Kapcsolódó kérelemazonosítók:
(csatolva ismételten elküldöm a tranzakcióról szóló igazolást és a korábbi leveleimet ehhez kapcsolódóan)
Köszönettel:
"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Torrent meghívó kunyeráló
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Újszerű! 2db VIVAMAX rovarcsapda UV fénnyel és halk ventilátorral - csomag atm-ba küldés az árban!
- I7 8700k Gigabyte Z370P D3 alaplap 16gb ddr4 ram
- Dell Precision 15.6"FHD IPS/11.gen i7-1165G7/16GB DDR4/512GB SSD/Nvidia T500
- Új! Sportos laptop hátizsák USB kivezetéssel Kyndryl - csomag atm-ba küldés az árban!
- A4Tech Bloody N50, fehér gamer egér
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest