Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Napkollektor - csak úgy
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Tudom-tudom, hogy az a címe, hogy ez a mondat hogy van angolul, csak nincs senki a környezetemben, aki ezt letudná fordítani nekem.
Mérhetetlenül köszönöm, ha valaki segít nekem
Hátha egyszer már lesz fény ennek a reklamációnak is a végén
"Kedves Xy!
2018 december 11. –én kértem önöket első alkalommal, hogy az önöknek tévesen átutalt összeget azonnali hatállyal, fordítsák vissza az átutalási tranzakciót (xyx weboldal), mert tévesen lett kezelve a … weboldalról (általam) egy kifizetési folyamat (a kifizetési folyamatban a szükséges közlemény nem jelent meg). Önök ennek azóta sem tettek eleget. Folyamatosan csak semmitmondó válaszokat kapok és azóta sem láttam semmit az összegből. Friss ügyfelük vagyok és elgondolkodtató az, hogy ha az első pénzügyi tranzakció kezelésében ilyen hajlandóságot mutatnak a probléma megoldására, akkor komolyan vehetem-e egyáltalán önöket. Végső elkeseredésemben már a feljelentésen gondolkodok!
Kérem, hogy a semmitmondó sablon üzenetek és az indokolatlan visszekérdezések helyett azonnali hatállyal oldják meg a problémát (minden szükséges információ szerepel a mellékletben)! Az átutalásukról (vagy pontosabban a tranzakció visszafordításáról) igazolást kérek önöktől!
Kapcsolódó kérelemazonosítók:
(csatolva ismételten elküldöm a tranzakcióról szóló igazolást és a korábbi leveleimet ehhez kapcsolódóan)
Köszönettel:
"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Call of Duty: Black Ops 6
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Politika
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest