- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Az elhasználni, hogy van olyan értelemben pl. hogy ha valaki dünnyög hogy nincs szappan, én meg mondom. "Nem én használtam el"
-
spammer
veterán
válasz
[CS]Blade2 #16548 üzenetére
"to barrow a film and then takeing it back."
inkább: "to rent a movie and then take it back"
Olyan nincs, hogy "takeing". Az "e"-re végződő igék végéről "ing"-es esetben eltűnik az "e" betű. Tehát jelen esetben "taking" lenne.
szerk: a "barrow" pedig mást jelenet, amire te gondoltál, az a "borrow".
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
norbi2010 #16546 üzenetére
Most már csak az, hogy nyelvtanilag helyes-e:
The advantages of the Video on Demand is that it is cheap, modern, and you can watch the newest films.
Video rental shops are out of business. Video on Demand is better than going down to a video rental shop to barrow a film and then takeing it back. -
spammer
veterán
válasz
[CS]Blade2 #16545 üzenetére
Videtéka - Video rental shop
Videótár - VOD (Vide on Demand) -
norbi2010
őstag
válasz
[CS]Blade2 #16545 üzenetére
Mi a kérdés?
-
[CS]Blade2
addikt
Lenne itt két apróság:
The advantages are the videotár? that is cheap, modern, and you can watch the newest films.
Videótékák? are out of business. Videótár? is better than going? down? to a videótéka? to barrow a film and then takeing? it back.
-
b0bcat
addikt
Nem is meséltem nektek, mi történt velem a hétvégén...
Van ez a Minimax nevű csatorna (aminek a logója már bele van égve az LCD-be nálunk
), amin megy a "Tanulj angolul Noddy-val" c. mese, amiben szavakat és rövid mondatokat tanítanak a gyerekeknek. (Arra mondjuk még nem jöttem rá, hogy milyen rendszer szerint válogatják ki, hogy melyek legyenek a megtanítandó kifejezések...
)
Szóval most szombaton az "eyes" szóról szólt az aktuális rész. És hogyan ejtette a robotból megszólaló (női robot) hang? Hát "ájsz"-nak (mint "ice" azaz magyarul "jég"), "ájz" helyett...
Sikítva rohantam befogni a gyerekeim fülét...
-
törölt tag
válasz
#72042496 #16259 üzenetére
And I have did there C1 level english exam, yeahh!
Komolyra fordítva, tényleg megvan, de az erdmény egy vicc. A szóbelit éreztem problémásnak, de nagyon jó százalékokat kaptam rá. Ezzel szemben az írásbelin alig csúsztam át, pedig egyértelműen az az erősségem.
Valószínű más stílust vártak, lehet, meg kellett volna nézni néhány gyakorlólapot - másra nem tudok gondolni. Egyébként BME nyelvizsgaközpont.
-
b0bcat
addikt
Egy kis viccezés haladóknak.
-
Deck
titán
Valaki segítene, ebben a mondatban?
"Mikorra várhatom, hogy feladja a csomagot?"
-
törölt tag
Igen, ld. cutting off other motorists.
-
MaciG
addikt
A cut off jelentheti azt hogy "bevágni" (vezetésnél mikor valaki elé bevágnak pl sávváltáskor)?
pl. I was driving at 50km/h and suddenly that red car cut me off. -
b0bcat
addikt
Egy kis olvasnivaló, kollégák.
-
Wyll
őstag
Azt mondják, hogy valószínűleg jobb lesz neked az itteni vám szempontjából, ha nem kérsz dobozt a cipőhöz, tehát csak magát a cipőt rendeled doboz nélkül.
(Gondolom vámkivetés szempontjából, mintha használt termék lenne, stb)Az első mondatod csak most látom hogy kérdés volt
Do they look the same as the original? -
Deck
titán
Köszi! Egyet kérdeznék még mivel rendelés előtt állok.
Aliexpressről rendelnék és nem teljesen világos a dolog. Cipő+doboz és ezt írták vissza rá:"Hi, Yes. dear friend, we suggest that you may needn't to order the box.
It will be safe to you when the shoes arrival your customs.
So we suggest that you could just order one pair shoes.
Best regards."Vendégem vagy egy sörre
-
Wyll
őstag
válasz
Sátán Béla #16500 üzenetére
Shuntig on the first platform. Please take explicit care.
Freight train passing through on the second platform! Please take explicit care.Az explicit helyére valmi más is jöhetne, pl. extra
-
Deck
titán
Valaki letudná nekem ezt fordítani?
Kinézetileg teljesen megegyeznek az eredetivel?
illetve:
A cipőt és a dobozt is egybe szeretném megkapni.
-
tPedro_
őstag
Most találtam ezt az oldalt, angol szavakat ejtenek ki emberkék, látszik, hogy hol laknak (UK/US, stb.), még hasznos lehet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
erdoke #16508 üzenetére
Valahogy nem stimmel bele a környezetbe az a mondat.
1: Dosen't sounds a fair fight.
2: We are dealing with evil, admiral. It rarely is.
1: True enough. Keep me informed captain.Szóval a két aláhúzott részt kellene valahogy magyarul értelmes formába öntenem, ebbe a környezetben.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egy kérdés erejére beugrottam ide, mert a topic ellentettje nem pörög.
Az lenne a kérdés, hogy mit tesz pontosan az "it rarely is"? Olyan környezetben van, hogy beszélnek egy gonosz emberről.
-
dipeti
senior tag
Azt hogy mondom, hogy csak nézelődöm?
Boltban vagyok, odajön a boltos és megkérdezi miben segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest