- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chicken
senior tag
válasz
oceanearth #1533 üzenetére
30k az szerintem 30000 font évente, azaz 2500 havonta, ami erős túlzásnak tűnik egy londoni metróvezetőfizunak
sztm a lényeg hogy they're al WAAANkers!!
-
gézu
őstag
válasz
Darth_Revan #1535 üzenetére
Most nezem,hogy en is hibaztam, a have a good day -bol kimaradt az ''a''.
Remelem senkit nem tevesztett meg -
oceanearth
őstag
válasz
chicken #1531 üzenetére
nem, mert nem olvastam, de íg nézve tényleg nem szép.
hát ez a link egyszerűen kurva jó, nagyon kemény. azt, hogy érti, hogy 30k-t keresnek??? ez most micsoda?? 300at tui nem kersenek, mert 800font a minimál bér, de 3000ezer fontot kersenének??? ''so don't tell me to mind the gap, i want my fucking money back!!!'' hát ezen akorrát röhögtem -
chicken
senior tag
Jaj ez viszont teljesen OFF de muszáj ide belinkeljem, remélem még nem volt
londoni metró:
Bővebben: link -
chicken
senior tag
válasz
neduddgi #1519 üzenetére
Simán a sztakin ott van, hogy a vincellér az winedresser.
Has the winedresser sparged the vine on time?
Good day-ügyben - new yorkban élésem során hallottam egypárszor (csak szóban!!), leginkább ilyen vicces-felhanggal, eredete valóban a Have a good day, már nemtom, ki írta korábban.
Amúgy!! Senkinek nem tűntfel a legordítóbb legfájdalmasabb ááá a #1515-ben? A helyhatározó teljessággel érthetetlen módon az állítmány és annak tárgya közé költözött. Nem szép. -
neduddgi
aktív tag
Mik vannak... A vincellér az valami olyasmi mint a csősz, mint a juhászt, felfogadták a gazdák, de amennyire tudom, csak szüret közeledtével, hogy el ne lopják mindenféle emberek a szőlőt. Nem hiszem, hogy szüret előtt egyébként bármivel permezethető lenne akármilyen termés. Ha rosszul tudom, javítson ki, aki jobban tudja!
-
-
-
Szeke
senior tag
válasz
oceanearth #1521 üzenetére
Igen, ezt a ''wich''-et én se hallottam még, pedig már lenyomtam 3 évet angol szakon
-
neduddgi
aktív tag
válasz
oceanearth #1522 üzenetére
Odaírtam hogy hit dolga, jó a WH változat az tényleg lézezik, a másikat meg nem találom, de akkor téged kérdezlek meg hogy van ez a vincellér dolog?
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
válasz
Darth_Revan #1518 üzenetére
hát érdekes 2 hónapot voltam londonban de soha nem mondta senki, hogy good day. 12ig good morning, 12-18/19 good afternoon és utána good night. ilyen szó hogy wich meg nincsen
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest