Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Amazing789
üzenetére
nem tudom mit olvastál hwboton de ne haragudj senki sem használja 2v-on mindennap a ramjait ott sem. igen birja, énis adtam már annyit pár kitemnek amikor volt rá igény (még akár többet is 2.1-2.2), pl. folyékony nitrogénes cpu mellett amikor superpi 32m-et futtattam. mindennapra a legelvetemültebb kitek is max ilyen 1.55v -ra vannak hitelesitve mindennapi használatra (xmp profilban). én afölé nem mennék. szerintem engedd el, vagy nagyon hamar degradálni fog, vagy küldheted vissza garban taiwan-ra, ami a covid miatt majd 1-2 hónap alatt talán meg is fordul.
00-ás biosok általában még teszt fázisban lévő biosok, egy platform megjelenésekor szokták azokkal tolni a fanatikusok és a belsős tesztelők általánosságban, nem végleges funkciók is lehetnek benne, olyan fesz értékek amik a normal biosban esetleg nem kerültek bele, ilyesmi. nem feltétlenül jobbak mint egy kiforrott végleges még nitrora sem. erre sincs aranyszabály.
Apex XII-t én legutóbb valamelyik végleges bios-al nitroztam és semmi gond nem volt vele, a cpu volt xar.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest