- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Vegyes érzelmekkel vagyok túl a várva várt nagyágyúk találkozásán. A videó kártya, mely az Asus-tól érkezett, hozta a korábban már ln2 alatt pretesztelt órajelet-sőt-, a cpu viszont most ismét rakoncátlankodott, és vantage alatt 54xx mhz felett rendre elhasalt, ami ismét a tökéletlen kontakt eredménye.
A teszt azzal indult, hogy istennek sem akarta látni a quad channelt, így ennek hiányában a 3dm11-et, egyik nagy kedvencemet a következő tesztelésre hagytam meg. 2 eredményt sikerült elérnem, FS-ben 1907mhz-en, míg vantage-ban 1850Mhz-en. A gpu 1907Mhz-hez 1,65V-ot kért, a bench -108°C-ról indult, és -70-ig melegedett vissza a tesztek végére. Csoda hogy ezzel a kis pottal ( EKSF3D) tudtam kellően hűteni. Megkísérlem a bűvös 2Ghz- átlépését még a héten, szerintem benne van ebben a vga-ban.
A plasti dip-el kezelt rendszer remekül teljesített, egy árva fagyás pont nem volt a cpu és gpu körül. 25 liter nitró 3 óra alatt elpárolgott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest