- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Esti session 5960X.
Vegyes eredményekkel zárolt az új cpu-val a benchelés. Achi-val még váltottam telefonon pár mondatot is, és mint szétszedéskor kiderült mindkettőnk gyanúja beigazolódott.
De sorjában: először a vantage rekordomat céloztam meg, de a cpu 5400mhz felett folyamatosan lefagyott, pedig mint tudott ez tudja az 5600mhz benchelést is. Így is sikerült 80K fölé vinni a végpontszámot, ami a TitanX részéről nem is rossz eredmény.
XTU-ban sajnos hol 8, hol 12Gb-ot látott a win, így az eredmény ennek fényében nem tekinthető rossznak. Achill3uS-al már megtapasztaltuk, hogy pár óra után a R5E lap valamiért nem látja 1-2 slotban a ramokat, ennek okát még keresem. Ugyan csak ennek tudható be, hogy egy picivel lemaradtam HWBOT prime-ban is a rekordjától.Eredmények és egy fotó.
A magyarázat pedig arra, miért is csak 5400Mhz-en volt hajlandó működni a cpu.
Holnap a maradék LN2-vel megpróbálom a cpu-t kitesztelni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest