Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nos, ahogy beharangoztam, a tegnapi nap Alpi (Aventyr), northsys (eldiablo), Johni5 és Speed(R) társaságában egy majdnem egész napos oc összejövetelt tartottam nálunk, 50L nitróval megfűszerezve.
Alább egy "rövidke" beszámoló a napról az én szemszögemből:Én megejtettem a vol.5. 8GHz projektet, ismét sikertelenül, azonban a pénteki CR-em tovább javítottam, íme:
[7985.9MHz]
Kulturált magyar beszídes videjó róla: jutbob
A nitró töltögetésben és termosz újratöltésben nyújtott fontos segítségét itt is köszönöm Speed(R) adminisztrátorunknak! Nekem elment a napom az eredménytelen próbálkozásokra. A fenti valid egy óra babrálás után meglett, semmi mással nem próbálkoztam ez alkalommal, 7985 után csak a pömpölő masszírozás ment...Alpi a vesztesége után konkrét cél nélkül, fun-olás céljából érkezett, AMD-t hajtott. A giga lapja hamar elázott, átszereltek Johni ASRock Extreme9 lapjára, amivel néhány "mellékesen" kívül (superpi, wp32m 3 mag global 16., 6611MHz valid -> az adatlapján megtalálhatóak) sikerült egy Global 3 mag Geekbench WR-t csinálniuk, mielőtt az is elázott volna, ő ezzel zárta a napot. Megjegyezném, hogy övé az első 3 magos Geekbench eredmény 9000 pont fölött (nem is kicsivel!!).

northsys egy léggel és szárazjéggel iszonyatosan ígéretes, jéggel 6200MHz@1.600V képes Pentium 631-es cedar procit hozott, hogy nitró alatt kipróbálja. Dicséretes, hogy a "divatelveknek" ellentmondóan nem P5E3-Premium/Maximus Extreme/P5E64-WS Evo lappal próbálkozott, hanem egy P45-ös Asus Maximus II Formula-val!
Őt is üdvözölhetjük a 7GHz-es klubban! 7266.8MHz
Külön köszi a kakaós csigákat apám.
Johni5 szombaton nem nitrózott, ő a többieknek (főként Alpi-nak) segített tippekkel, illetve Speed(R)-rel ketten kezelték a böszme 50 literes dewar-t döntő többségben. Ő a pénteki alapozáskor nitrózott, annak az eredményeit feljebb leírtuk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Warships
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.