Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ezeken a HD7970 vga-kon 2 tápáramkörrel több van, mint a referencia nyákon. A vrm vezérlő chip viszont ugyan az, a kivezetések is. Ezt készítettem el ocp moddal, de sajnos a plusz feszültséget nem vette fel.
A szigetelés az I/O porttól 2-3 cm-re volt, de itt is lederesedett, majd szépen visszaolvadt. A kártya még működött ezután is, majd egy következő 3dm11 2. gpu tesztnél, black sreen, aztán utána már vga not detected.
A másik kártyán már ezért nem készítettem el az ocp-t, még kutatok mivel lehet ezt kiküszöbölni.Ha van ötleted megoszthatod.kicsipapucs:-érdekes, hogy az az smd ami egyszerűen eltűnt a nyákról, az a szigetelés alatt volt. Sok reményt nem fűzök hozzá, már itt az aprón vettem egy másik ugyanolyan vga-t, csak hogy meglegyen az LN2 cf teszt. ( A másik kettőt nem akarom már kiszerelni a cosmos-ból.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest