- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Achill3uS
üzenetére
Így van, te teljesen korrektül és intelligesen válaszoltál, nem is neked írtam a "mondat elemzést" hanem annak aki valótlant állított. Hogy ő ki, az indifferens ebből a szempontból...ő se tudja hogy én mivel folgalkozom...
Akkor elnézést, de ha tudtam volna hogy ez egy ilyen folyékony nitrogén hűtéses topic, és hogy ilyen "hűvös" a fogadtatás, eszem ágában nem jutott volna ide írni.
Viccet félretéve: ennek ellenére is mertem volna venni a bátorságot és feltenni a kérdést, mert ez a mobil proci tuning annyira halott téma (ennél a típusnál) hogy ha még a google sem talál semmit, akkor végős elkeseredésben az ember megpróbálja a problémáját egy láthatóan aktív, "profi" tagokkal telerakott topic-ban feltenni, Hátha véletlenül szakami pályafutásuk alatt találkoztak ilyennel...és erre valószínűleg nem egy noob tuning topicban fognak választ adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Intel I7-8700K / BESZÁMÍTÁS OK!
- Hibátlan - INTEL Core i5-10400 6mag 12szál max. 4.3GHz LGA1200 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Eladó 2 db Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- Hibátlan - INTEL Core i7-7700K 4mag 8szál max. 4.5GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest