- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macyke82
tag
válasz
bendeguz76 #11515 üzenetére
Ha már az Andrássy jársz a Seiko butikba térj be és nézd meg az SBGH273 modelljüket kék számlappal, szerintem az OP41-et magasan üti (pedig az is gyönyörű).
Elvileg készleten van nekik.Egy kis kedvcsináló videó:
[link] -
válasz
Honapok?
Kek OP minimum egy ev lesz, de ha uj vasarlo vagy, akkor inkabb ketto. En a 36-os sargara, pirosra nagyjabol a legelejen iratkoztam fel, nem jott meg soha. Azota a zoldre varok, lassan 1,5 eve szerintem. Idenre se merik igerni, de talan ha nagy szerencsem lesz.
-
Tulku
veterán
válasz
Vagy megkeresel egy dílert (azt hiszem facebok csoportban láttam is egy kék DJ-t) és veszel tőle...ha kurrens darabról van szó, azt hiszem már ez is annak számít, akkor várólista...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple TV eladó
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest